الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دیوونه باشن بحثشون جداست اینی که من دیدم دیوونه نبود
باور کن هیچ ادمی با وجود عقل سلیم هیچوقت عورت نمایی نمیکنه
شک نکن یا مشکل عقلی داره یا مشکل حاد روانی
فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
وای منم یه بار داشتم از دانشگاه میومدم کوچه ای که ازش به خیابون میرسیدیم اصولا خلوت بود منم تربیت معلم بودم با حجاب کامل میگم که ینی اینایی که این کارن با حجاب و بی حجاب نمیفهمن فقد زن باشه کافیه خلاصه یه ماشین وایستاده بود من داشتم میپیچیدم داخل کوچه بعدی دیدم یکی گفت خانم 😑تا برگشتم دیدم یارو اونجاشو در آورده وای داشتم سکته میکردم انقد ترسیده بودمتا سر کوچه دوییدم که رسیدم به خیابون خدا ازشون نگذره
وای خدا لعنت کنه همچین ادمایی رو برای منم 4 بار پیش اومده یعنی دوبار اولش نزدیک بود سکته کنم ولی یهدفعش خدا خیرش بده یه پسر جوون نجاتم داد والا نمی دونم می خواست چی بشه یه بارم ساعت 5صبح بیرون تنها تو یه خیابون خلوت به حدی ترسیدم زنگ زدم بابام اومد روم نشد بگم چی شده فقط چند روز بهش می گفتم خودت منو ببر شرکت یه بارم از سرویس جا موندم اشتباه کردم از یه مسسیر خیلی خلوت که تو روزشم ادم جرات نمی کنه بره بدو بدو داشتم میرفتم به سرویس برسم یهو دیدم یه پسر داره داد می زنه وایسا خانوم وایسا دارم می رسم بهت حالا از روبرو داشت می یومد محلش نزاشتم تند تند راه می رفتم دیدم هی داره بهم نزدیکتر می شه همینجوری هم داشت چرت و پرت می گفت یهو دیدم خیلی داره نزدیک می شه یه لحظه نگاش کردم دیدم اوناش و ... بعد گفت ببین چه به احترامت بلند شده یه لحظه نزدیک بود سکته کنم فقط گفتم برو بابا دردسر درست نکن برام سر صبحی و ... دیدم به چند تا خونه نزدیک شدم یهو سریع گوشیمو دراوردم گفتم چی شد پس چرا نیومدی پایین هر چی بهت می گم از این کوچتون نمیام خطرناکه گوش نمیدی بدو بیا همون وقت زنگ یه خونه رو زدم اونم همچنان داشت چرت می گفت یهو دیدم گفت نزن زنگ و نزن و ... ولی تا زنگ و زدم صدای یه مرد بیچاره خوابالو امد گفت کیه منم گفتم بیا پایین دیگه در رفتااااااااااااااااااااا اقا انقدر دویید ندیدمش فقط وسط دوییدن داد زد گفت خیلی نامردی بی معرفت دیگه اون بنده خدا هم گفت خانوم اول صبحی اشتباه گرفتی و ... منم گفتم آقا حلال کن یه بی شرف می خواست اذیتم کنه مجبور شدم گفت بیام پایین گفتم نه ممنون در رفت و...
من دومورد دیدم که هر دومورد دیوانه بودن ادم از دیوونه چ شکایتی بکنه اخه
امضاتون رو دیدم انشاالله به همین زودی باردار میشی و یه بچه سالم بیاد بغلتون.من یه خواهر دارم ۱۳ ساله دکتر گفته طبیعی باردار نمیشی و همین طور درحال انتظاره الان رفته کلینیک نوید امیدوارش کردن