2777
2789
عنوان

اگه میخاید تهمت پربازدیدی بزنید وارد تاپیک نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 4408 بازدید | 182 پست
خدا نکشتت یه لحظه تصور کردم یارو شلوارش تا نصفه پایین منتظر نگه داشتیش پلیس برسه

واییییی خدا چقدر خندیدم.منم از تصورت تصور کردم به شومبولش دستبند بزنن و ببرنش😂😂😂😂😂😂😇

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عورت نبوده که آلت نمایی بوده😒😒  بگو دسته بیل نمایی تا نترکه😂😂😂😂

دسته بیل؟😑

انسانه، نه فیل 😐

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد این شعر افتادم؛👇 ﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﺎﻧﺪﻩ آﻥ ﺷﺐ که ﺗﻮ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺧ‌ﻮﺷﺖ ...

عه تو اون تاپیکه هم این شعرو نوشتیددرسته؟ 

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
میشه داستان برا ماوهم تعریف کنی

خواهشن گزارش نزنید دوستان اگه دوس ندارید نخونید...

صبح از خونه اومدم بیرون برم باشگاه تو راه یه بی شرفی با ماشین گفت ببخشید خانم برگشتم لخت بود یه حرف خیلی زشت بهم زد نمیتونم بگم

تو تاپیک قبلی گفتم ترکید

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
من دومورد دیدم  که هر دومورد دیوانه بودن  ادم از دیوونه چ شکایتی بکنه اخه

امضاتو خوندم گریم گرف  ان شاالله ب خواستت برسی💙

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
من همون لحظه فشارم افتاد انقد عصبی شدم گفتم باید پدرشو درارم سریع پلاکشو برداشتم

من یبار طرف با موتور اومد نزدیک بود غش کنم بیفتم خودش ترسید در رفت دیگه به مرحله پلاک نویسی نرسیدم یبارم تو کوچه خلوت منو دوستام بودیم پسره همونطوری وایساده بود پرنده پر نمی زد کم مونده بود از ترس بیفتم تو جوب هممون فرار کردیم یه بارم یه پسر عقب مونده رو لخت کرده بودن فرستاده بودن جلوی مدرسمون پلیس اومد بردش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
والا آخه. یهو دیدی همونطوری که ما نگه اس داشتیم، کار خودمونم ساخت. بهترین راه اینه که یه لگد بزنیم ت ...

چه بحث جذابی.ازبس خندیدم شوهرم میگه به چی میخندی بگو منم بخندم.ناخوداگاه به خشتکش نگاه کردم حالا دیگه نمیتونم جلوخندمو بگیرم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍