2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌کم‌ظرفیتم‌و زود جوش

تا همسرم‌یه چیزی میگه سریع عصبانی میشم

یعنی یه جوری شده مادرشوهرم برگشته بهم‌میگه زنای دیگه یجوری با زبونشون شوهرشونو خر میکنن تو‌بلد نیستی😶

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
مثلا حتی یه کوچیک ترین حرف هم منو ناراحت میکنه و میترسم از اینکه اشتباه کنم

چندسالته؟راجب حرفای نزدیکات اینجوری فقط یا همه؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مثلا حتی یه کوچیک ترین حرف هم منو ناراحت میکنه و میترسم از اینکه اشتباه کنم

راهش اینه وقتی ناراحت یا عصبانی شدی زود جواب طرفتو ندی صبر کنی آروم که شدی خیلی محترمانه جواب بدی

با آرامش بخورد کنی

احترامم احترام میاره و از این چیزا دیکهههه

البته خودم هیچکدومشو راعایت نمیکنم😫

برای رسیدن به مراد دلم یه صلوات بفرستین🙇.محتاج دعاتونم
راهش اینه وقتی ناراحت یا عصبانی شدی زود جواب طرفتو ندی صبر کنی آروم که شدی خیلی محترمانه جواب بدی ب ...

فقط همین نیس بیشتر روز به اون چیز که منو ناراحت کرده فکر میکنم

اینکه کوچکترین حرف ناراحتت میکنه، با اینکه میترسی اشتباه کنی فرق داره. 

یاد بگیر برای خودت زندگی کنی، حرفای مردم اصلا اهمیتی نداره، زرنگ باشی یه حرف میزنن، تنبل باشی یه حرف میزنن، خوب باشی حرف میزنن، بد باشی حرف میزنن ... خلاصه مردم کارشون حرف زدنه. پس برای خودت زندگی کن و اهمیتی به حرفاشون نده. فقط اگر دیدی جایی از حرفاشون به دردت میخوره استفاده کن. همین. 

از اشتباه کردن هم نترس، از این که اشتباهتو دوباره تکرار کنی باید بترسی. بعد هم این همه کتاب و زندگینامه و آدم‌های زنده دور و برمون هست که میشه از تجربیاتشون استفاده کرد و جلوی اشتباهاتُ گرفت. فقط کافیه مطالعه و دقتتو ببری بالا. سعی کنی مسائلُ از زوایای مختلف ببینی و خوب و بدشو بسنجی. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
فقط همین نیس بیشتر روز به اون چیز که منو ناراحت کرده فکر میکنم

هر موقع افکار ناراحت کننده به سراغت اومد به خودت بگو که من حق ندارم اختیار احساسات و رفتار و زندگیمو بدم دست دیگران. وقتی تو ناراحت میشی یعنی به دیگران اجازه دادی تو رو کنترل کنن. پس این اجازه رو به دیگران نده. 

این که چه فکری به ذهنمون میاد دست ما نیست، ولی اینکه بهش فکر کنیم یا نه، اختیارش با خودمونه. خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن و تمرکزتو بذار روی چیزایی که دوست داری. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب