2777
2789
به درک خودت مهمی که فکر کنی خوبی عزیزم... 

ممنووون اره من کلا متوسطم از هر نظر مغرورم نیستما ولی با خودم حال میکنم😂 اونام از بدجنسی نگفتنا ولی مثلا بحث وزن شده حدسشونو گفتن فهمیدم فکرشون این بوده تعجب کردن مثلا من گفتم ۵۰ و خورده ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی ان شالله..راه و زمان زیاد برا چاق شدن داری پس ..من با دو تا بچه و خدا رو شکر نداشتن شکم ا ...

ااا ماشاالله خیلیی خوووبی که بابا شما آرزوی اکثر خانومایی به جرات میتونم بگم😐😐😐 ممنونم ان شاالله شما هم خوشبخت باشین همیشه در کنا همسر و بچه های گلتون❤

ااا ماشاالله خیلیی خوووبی که بابا شما آرزوی اکثر خانومایی به جرات میتونم بگم😐😐😐 ممنونم ان شاالله ...

مرسی عزیزم ..دیروز با ویزیت دکتر و چیزهای که نوشت ۲۵۰هزینه شد .امدم خونه سرچ کردم چند تا برا کبده.به نظرش کبد باعث لاغری من شده ..نمی دونم والا

من واسه کاهش از دوره های خانم ساداتی  گرفتم کارشون عالیه دوماهه 12کیلو باها شون کم کردم سالم خوری بددن گرسنگی  ومحدودیت اشتهام کم شد ورزش ورمنزل هم نوشت واسم توخونه انجام  میدادم شکمم عالی شده 

ایدی تل گرامشون دارم PPPPP_e@

دوماهه هرروزپیگیرم بودکلل 90گرفت  من قبلش هزینه زیادی قرص ودمنوش ورژیم خودسردادم عوارض داشت فقط 

لینک کانال نتایج شون یادم نیست مشاوره بگیرین اگرکسی خواست