2777
2789

من نامزدم 

همسرم شغلش یه طوریه که خیلی سرش شلوغه  و هر یع دیقه بهش زنگ میزنن از ۸ صبح میره تا ۱۱ شب 

میدونم سرش شلوغه ولی اصلا بهم توجه نمیکنه سر همین ۲ روز قهر کردم قول داد گفت جبران میگفتم 

ولی امروزم دیدم مثل قبله

البته فکرش فقط پیشه ماشین خریدنه چون داریم پول جمع میکنیم یکمم با خواهرش اختلاف داره 

اینم شب جنازه میرسه خوابش میبره 

منم با بی توجهی نمیتونم کنار بیام

حالا از ظهر  نمایشگاه هم داره دیگه کلا منو نمیبینه

موندم چیکار کنم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بی توجه باشه اینقد سر ب سرش میذارم که مجبور شه توجه کنه

ولی اینم درنظر بگیر که باید مراعاتش کنی وقتی درگیری ذهنی داره

مثلا شوهر من الان یه خرج خیلی سنگین باید برای خانواده اش بکنه.کل پس اندازش میره تقریبا

خیلی ذهنش درگیره.خب منم توی این شرایط انتظار توجه ندارم.میدونم ناراحته فقط ساپورتش میکنم

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

منم نمیتونم با بیتوجهی کنار بیام

همش بهش میگم میگه کار مبکنم واسه تو. گفتم من هیچی نمیخوام محبت و توجه میخوام.‌۵ دقیقه پیشم بشیین ولی حواست بمن باشه همش تو گوشیه بخاطر کارش یا مغازس.میگه کار من تو خونه هم هست باید جنس بفروشم و...حررررص میخورم 

برا من قهر یا بی توجهی کنه من زود تر بی توجهی میکنم تادرست شه...

الان دوروزه مثل خودش شدم. دیشب زودتر از اون رفتم خوابیدم اهمییت ندادم بهش اومد بغلم کرد گفت چرا بهم توجه نمیکنی؟؟ گفتم مثل خودت شدم نمیخوام مزاحم کارت باشم.

الان دوروزه مثل خودش شدم. دیشب زودتر از اون رفتم خوابیدم اهمییت ندادم بهش اومد بغلم کرد گفت چرا بهم ...

نگو مثل خودت‌شدم....بگو حوصله ندارم ....ولم کن....یکمم اخم کن 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
نگو مثل خودت‌شدم....بگو حوصله ندارم ....ولم کن....یکمم اخم کن 

فوری میفهمه واسه چیه. میگم تو میدونی حساسم خب چرا توجه نمیکنی. میگه در عوض الان که پیشتم.خیلی پرررررروئه.تا سمتم میاد یکم بوسم میکنه فوری فراموش میکنم. خرم خررر