من به دلیل ان تی بالا امینو سنتز انجام دادم که جواب اومد و گفتن جنین سالمه و تعدا کروموزوم ها چهل و شش تاست و جنین پسره اما گفتن کروموزوم yجنسی چرخش دارد و از همسرم ازمایش خون گرفتن میخاستم ببینم کسی در این رابطه اطلاعی داره خیلی حالم بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه امیدم اینه که جواب از خون شوهرم بیاد بگن ارثی بوده چون شوهرم مشکل خاصی نداره
من آمینو که دادم واسه یکی این مورد پیش اومده بود بعد مسئول آزمایشگاه گفت اصلا مهم نیست واسه خیلی ها پیش میاد
احتمال زیاد شبیه پدرش هست اگر هم نباشه مهم نیست. چون اگر اون شکل کروموزوم نشانه ی بیماری بود بهت میگفتن فلان بیماری رو داره.
اگه شبیه پدرش نباشه فکر میکنی چی میشه؟ نمیگن سقط کنی که چون هیچ بیماری نیستش فقط یکم شکلش عجیب بوده واسشون. به نظرت پسرت بیماری داره که هیچ کس تا حالا کشفش نکرده؟ ولش کن این افکار منفی رو
پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
واقعا گفتن مهم نیس انشالا اینجوری باشه که میگی خدا نی نیتو برات حفظ کنه
اره مسئول آزمایشگاه که اینطور میگفت. میگفت اگه بیماری شناخته شده بود بهتون میگفتیم. بیماری شناخته نشده هم خیلیییی نادر هستش احتمالش شاید یک در میلیارد باشه. مثلا دور از جون اگه بچه تو با این شکل از کروموزم به دنیا بیاد و یه بیماری جدید داشته باشه اونا یه بیماری جدید رو کشف میکنن و با همون شکل از کروموزوم ثبت میکنن که این شکل از کروموزوم نشانه ی فلان بیماری هستش.
یکم عجیب نیست به نظرت؟ که بچه ی تو باعث کشف یه بیماری بشه؟!
احتمالش تقریبا مساوی صفر هستش
انشالله سالم بغلش میگیری🤗
پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام عزیز دلم ان تی شما که خیلی خوبه برا من ۳.۱ بود ،نه قربونت مطمئن باش ازمایش میدی زنگ میزنن میگن جنینتون سالمه سالمه،اصلا درد نداره اینو مطمئن باش پنج دقیقه طول میکشه بعد میای خونه میخابی میاعات زیاد میخوری بعد کیسه اب چون مایع توش چسبناکه سریع خودش سوراخ خودشو ترمیم میکنه اینا کارای خداس ، من همش اینو برا خودم میگفتم گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میداره
بعد برا اون چرخش کرومزوم yکه من نوشتم شما اصلا نترس شما صد در صد نداری، من شوهرم ازمایش خون داد خودش دقیقا همین چرخشو داشت یعنی ارثی بود دکترمم گفت هیچ مشکلی نداره چون پدرش سالمه