2777
2789
عنوان

خانمای بارداری که آمینوسنتز انجام دادین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه امیدم اینه که جواب از خون شوهرم بیاد بگن ارثی بوده چون شوهرم مشکل خاصی نداره

من آمینو که دادم واسه یکی این مورد پیش اومده بود بعد مسئول آزمایشگاه گفت اصلا مهم نیست واسه خیلی ها پیش میاد

احتمال زیاد شبیه پدرش هست اگر هم نباشه مهم نیست. چون اگر اون شکل کروموزوم نشانه ی بیماری بود بهت میگفتن فلان بیماری رو داره.

اگه شبیه پدرش نباشه فکر میکنی چی میشه؟ نمیگن سقط کنی که چون هیچ بیماری نیستش فقط یکم شکلش عجیب بوده واسشون. به نظرت پسرت بیماری داره که هیچ کس تا حالا کشفش نکرده؟ ولش کن این افکار منفی رو

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
واقعا گفتن مهم نیس انشالا اینجوری باشه که میگی خدا نی نیتو برات حفظ کنه

اره مسئول آزمایشگاه که اینطور میگفت. میگفت اگه بیماری شناخته شده بود بهتون میگفتیم. بیماری شناخته نشده هم خیلیییی نادر هستش احتمالش شاید یک در میلیارد باشه. مثلا دور از جون اگه بچه تو با این شکل از کروموزم به دنیا بیاد و یه بیماری جدید داشته باشه اونا یه بیماری جدید رو کشف میکنن و با همون شکل از کروموزوم ثبت میکنن که این شکل از کروموزوم نشانه ی فلان بیماری هستش.

یکم عجیب نیست به نظرت؟ که بچه ی تو باعث کشف یه بیماری بشه؟!

احتمالش تقریبا مساوی صفر هستش

انشالله سالم بغلش میگیری🤗

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اره مسئول آزمایشگاه که اینطور میگفت. میگفت اگه بیماری شناخته شده بود بهتون میگفتیم. بیماری شناخته نش ...

مرسی عزیزم انقد غصه خوردم که بغل کردنش برام مث رویا شده ممنون که بهم امید میدی دوست خوبم

مرسی عزیزم انقد غصه خوردم که بغل کردنش برام مث رویا شده ممنون که بهم امید میدی دوست خوبم

قربونت عزیزم مطمئن باش به سلامتی بغلش میگیری😍

منو شوهرم زوج مینور هستیم یعنی ممکن بود بچه ماژور بشه واسه همین من آمنیوسنتز دادم. ولی من مطمئن بودم بچه‌م سالمه، و سالم هم بود😍

تو مامان اون پسر کوچولو هستی اون جز تو کسی رو نداره بیخود بهش تهمت مریضی نزن😁 اون از من و تو سالم تره. مواظبش باش. قوی باش

من اینقدرررر سوسول و ترسو بودم که زبانزد بودم.

از یه آمپول ساده میترسیدم گریه میکردم.

بعد به خاطر غلظت خون مجبور شدم هرروز آمپول بزنم یعنی تو ۹ ماه ۳۰۰ تا آمپول

مامانم میگفت این بچه رو سقط کن تو طاقت این آمپول هارو نداری. زوج مینور هم که هستین طاقت استرس رو نداری تا آمنیوسنتز بدی ببینی بچه سالمه.

ولی من قوی هستم چون دارم مادر میشم همه رو تحمل کردم به بچه استرس وارد نکردم. هفته دیگه نی نی به دنیا میاد😍

عزیزم ب منم گفتن باید برم آمینو بشم

خیلی استرس دارم روحیم داغون بس ک فکروخیال کردم 

ان تی من 2.1 بود ریسک ازمایشمم یک ب 198

احتمال داره سالم باشه😔 ریسک شما چند بود؟

ازمایشش خیلی درد داره؟ خطرچی داره یا نه؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم بخدا نگرانم😔

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

سلام عزیز دلم ان تی شما که خیلی خوبه برا من ۳.۱ بود ،نه قربونت مطمئن باش ازمایش میدی زنگ میزنن میگن جنینتون سالمه سالمه،اصلا درد نداره اینو مطمئن باش پنج دقیقه طول میکشه بعد میای خونه میخابی میاعات زیاد میخوری بعد کیسه اب چون مایع توش چسبناکه سریع خودش سوراخ خودشو ترمیم میکنه اینا کارای خداس ، من همش اینو برا خودم میگفتم گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میداره 

بعد برا اون چرخش کرومزوم yکه من نوشتم شما اصلا نترس شما صد در صد نداری، من شوهرم ازمایش خون داد خودش دقیقا همین چرخشو داشت یعنی ارثی بود دکترمم گفت هیچ مشکلی نداره چون پدرش سالمه