2777
2789
عزیزممممم منم دقیقا شرایطم شبیه توه اما تصمیم گرفتم خودم زندگیمو‌تغییرربدم و‌دیگهذغمگین و‌تنها نباشم

اخه نمیشه 

چجوررررری

یا باید پول داشته باشی یا یه چن  تا رفیق پایه وقتی هیج کدومش نیس فقط مجبوری بشینی تو خونه

بیشتر از خودم دلم واسه تنهایی دخترم میسوزه😔

شوهر شمام تایم کاریش زیاده؟

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نمیشه  چجوررررری یا باید پول داشته باشی یا یه چن  تا رفیق پایه وقتی هیج کدومش نیس فق ...

حالا خوبه تو بچه داری باهاش میتونی سرگرم شی و وقتتو‌پر کنی اما من نه بچه دارم نه با کسی در ارتباطم شوهرمم صبح میرهذغروب میاد😥

حالا خوبه تو بچه داری باهاش میتونی سرگرم شی و وقتتو‌پر کنی اما من نه بچه دارم نه با کسی در ارتباطم ش ...

من اگه بچه نداشتم کلی کلاس ورزشی و ... میرفتم اتفاقا بخاطر دخترمه ک مدام تو خونه ام و تنهام

چون شرِ هرجایی نمیتونم برم میترسم بقیه رو اذیت کنه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

کلاس موسیقی اواز ورزش شنا رقص و مخصوصا مخصوصا داشتن حیوون خونگی . این کارا روحیه منو خیلی خیلی خوب م ...

شما کدوم سازا رو کار کردین؟

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

همش یه نواخته ولی فردا باید ۷ بیدار شم اولین بارمه تو تابستون 

روزام کلا اینجوری میگذره

تمرین موسیقی

گوشی

خواب 

ناهار 

شام

عصرونه 

آهنگ

و.....

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
من اگه بچه نداشتم کلی کلاس ورزشی و ... میرفتم اتفاقا بخاطر دخترمه ک مدام تو خونه ام و تنهام چون شرِ ...

خی جاهایی رو‌که با دخترت میتونی راحت بری برو‌ مثه استخر و پارک

اما من چون تنهام و انگیزه هیچ جا رفتنو‌ ندارم