2777
2789
همش یه نواخته ولی فردا باید ۷ بیدار شم اولین بارمه تو تابستون  روزام کلا اینجوری میگذره تمرین ...

اول ناهار میخوری بعد شام بعدش عصرونه؟ چ لاکچری😂😂😂😅😅😅

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیانو و گیتار . ۵ جلسه هم هست کلاس اواز میرم

به به چه هنرمند

گیتار آسونه آره؟

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
اول ناهار میخوری بعد شام بعدش عصرونه؟ چ لاکچری😂😂😂😅😅😅

نه قاطی شد😂😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
موفق باشید گلمممم  پاشید بیاید این طرفاااا مشهد دوره واسه من بیام خونتون

اگه میشد ک عالی بود من اصلا مشهدو دوس ندارم اخه

قربونت شماهم موفق باشی عزیزم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

به به چه هنرمند گیتار آسونه آره؟

فدات شم ☺️ اتفاقا برعکس حرفی که اکثریت میزنن پیانو خیلی راحتتر از گیتاره چون نت دقیقا همونه که میزنی ولی گیتار خیلی خیلی سختتره مخصوصا اکورد باره دار واقعا مشکله و اینکه نت مشخص مثل پیانو نداره و کلی ریتم و اکورد خیلی خیلی متنوع داره 

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
فدات شم ☺️ اتفاقا برعکس حرفی که اکثریت میزنن پیانو خیلی راحتتر از گیتاره چون نت دقیقا همونه که میزنی ...

پرده ها خیلی سخته من خیلی اذیت میشم

ای جووونم پس خودتم هنرمندی. گیتار کلاسیک کار میکنی که با پرده ها زیاد سروکار داری. درسته؟

نه کاش گیتار بود

سه تاره

وقتی دستم اشتباه میره یه صدای وحشتناک و زشتی میاد بیرون

نه کاش گیتار بود سه تاره وقتی دستم اشتباه میره یه صدای وحشتناک و زشتی میاد بیرون

اااره اصطلاحا میگن کز میده. من سه تار اصلا تا حالا دستم نگرفتم ولی میگن سازای زهی خیلی شبیهن یکیشو یاد بگیری بقیشو خیلی راحت یاد میگیری. گیتارم پرده داره ولی بیشتر تو سبک کلاسیک من هنوز کلاسیک کامل نرفتم پاپ و فلامینگو دوره کاملشو دیدم

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم
اااره اصطلاحا میگن کز میده. من سه تار اصلا تا حالا دستم نگرفتم ولی میگن سازای زهی خیلی شبیهن یکیشو ی ...

همه میگن گیتار آسونه تره

سه تار میترسم تو مسابقه بد بزنم

چون ۲ ماه دیگه مسابقس 

و اینکه میترسم نتونم آهنگ حفظ کنم

شما چطوری آهنگ حفظ میکنی؟

اگه میشد ک عالی بود من اصلا مشهدو دوس ندارم اخه قربونت شماهم موفق باشی عزیزم

ایشاله هرچی زودتر برگرید شهرتون پیش خونواده گلم

تنهایی واقعا سخته و ادمو پیر و‌ غمگین میکنه

من خیلی از تنهایی بدم‌میاد 

با باشگاه رفتن..گرفتن مربیگری آمادگی جسمانی برای مربی ایروبیک شدن😍..رانندگی کردن ..آهنگ گوش دادن..نی نی سایت و تل گرام ...برای ارشد خوندن ..برای استخدامی خوندن...حضور تو مهمونی و عروسی و هیات و مجالس زنونه و ...برای پیدا کردن شوهر😂😅...نماز و ذکر و ...خوندن برای پیدا شدن شوهر....کلی فیلم سینمایی خارجی و فیلم رقص و آهنگ ورزشی و فیلم ورزشی دانلود کردم ..تی وی اصلا نمیبینم ..سرمو با اینا گرم میکنم ..تو خونه میرقصم ..ورزشم میکنم..صدای آهنگ بالاااا💃💃💃💃

اگه وقت شه رمان‌میخونم...خریدامم سعی میکنم تنظیم کنم و هر روز یه سر برم بازار😁بهم نشاط میده حتی در حد نگاه کردن به مغازه ها

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍