2777
2789

متاسفانه تلگر ام الان ی ورژن اضافه کرده که حتی اگه مخاطبت شمارتو نداشته باشه میتونه ادت کنه تو مخاطباش  و شمارت براش بیوفته  حتما غیر فعالش کنین

منم تو ی گروه کنکوری بودم یکی به اسم مشاور اومد پی ویم و منو عضو مخاطباش کرده ک شمارم واسش افتاده (حدودای دو سه هفته پیش)

الان زنگ زده میگه مشاور تحصیلیم چی قبول شدی؟کدوم دانشگاه؟اسمت چیه؟سنی هستی یا شیعه؟کدوم شهری؟

منم همشو مثل خنگا جواب دادم  

بعد تو تلگ رام پیام داد که اگه زیرخوابم نشی کل اطلاعاتتو پخش میکنم و ابروتو میبرم و به بابات خیلی چیزا میگم

اخر از همه کل پیاماشو پاک کرد فقط دو سه تا از پیاماش مونده 

منم تهدیدش کردم و بهش فوش دادم  الکی گفتم اسکرین حرفاتو دارم هر جا هستی منتظر باش شکایت میکنم ازت 

به نظرتون کاری میتونه بکنه؟چون اسمو و شهر و دانشگاهمو میدونه؟

توجه داشته باشین همینقدر راحت میتونن تهدیدمون کنن و سو استفاده کنن

ادمک لال نباش پرو باش  

الان ک میبینم چقد ما دخترا در برابر این گرگا بی پناهیم حالم بد شده توروخدا الکی گول نخورین ب دخترای اطرافتون بگین 

ادم بی وجدان زیاده

ادمک لال نباش پرو باش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گو خورد

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نه ....... اضافی خورده.

ولی به خانواده بگو که خیالت راحت باشه یا حداقل به یکی از ااعضای خانواده بگو.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

هیچ غلطی نمی تونه بکنه...اسم و فامیل و دانشگاه ب چ درد می خوره؟؟

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

با این اطلاعات که کجا دانشگاه میری اسمت چیه مذهبی چیه و... میخواد مثلا چیکارت کنه ؟ اینارو بقال محل هم میدونه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

هیچ غلطی نمیتونه بکنه، عادی بگیر بگو مگه چی گفتم همین اطلاعات  رو تو هزار. تا مرکز کنکور دارم، بعدم اگه بری خدایی نکرده فیلم بگیر ازت بد تر میشه که

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

واقعا منم نه ت لگرام دارم نه اینستا اینجا هم با شماره خودم نیستم.نه جیمیل دارم نه هیچ اپ دیگه ای 

اصلا قابل اعتماد نیست

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

خب مثلا تهش با این اطلاعات میخواد چه گهی بخوره؟ .

میخواین من الان بدم اطلاعاتمو .بیخیال بابا معلوم نیس چی مصرف کرده بوده ازگل 

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹