2777
2789

من اهل خوزستانم بعد خواهرم بهداشت عمومی چابهار اورده...بچه ها خیلی میترسم الان واقعا بغض کردم و حالم خیلی خرابه چون حس میکنم انتخاب رشته خواهرم رو خراب کردم کلی پشیمونم که چرا این شهری که اینهمه دور هست رو اصلا توی انتخاب رشته گذاشتم  اصلا یادم نمیاد کی این رشته رو انتخاب کردم  بعد از خوزستان تا اونجا یه روز راهه...

از یه طرفم خواهرم سال بعد از روزانه محروم میشه و دیگه نمیتونه کنکور بده...و از یه طرف دیگه اینکه اصلا نمیدونم این شهر چجور شهری هست و برا همین کلی استرس گرفتم...

تو رو خدا اگه کسی اطلاعاتی داره از این شهر بگه چون وقتی اینترنت سرچ کردم فقط عکس یه سری حاشیه نشینی توی این شهر بود و عکسای جالبی بالا نیورد!!

و اینکه مجتمع عالی سلامتش چجوری هست خوبه اصن؟

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔

سلام من زاهدانیم 

چابهار شهر خوبیه آرومه مشکلی نداره فقط گرمه ولی آبات ا اسفند عالیه و شهریور  فرودگاهم داره حالا پرواز مستقیم نباشه ولی خب میتونه با دوتا پرواز برسونه خودشو خونه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرفتم تا حالا ولی شنیدم خیلی قشنگه و ساحل و طبیعت قسنگی داره

آره از نظر گردشگری منم طریفش رو شنیدم... ولی نمیدونم مردمش و شهرش چجوریه برا یه دانشجو  

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔
سلام من زاهدانیم  چابهار شهر خوبیه آرومه مشکلی نداره فقط گرمه ولی آبات ا اسفند عالیه و شهریور ...

ممنون عزیزم  

اره جای خیلی خوبیه مردمای خیلی خونگرم مهربون و مهمان نوازی دارن من خودم اهل بلوچستانم

بعد نمیدونی شهرش امکاناتش چجوریه؟

وایییی چابهار یه بهشته وسط بیابون.

اصلنم زیاد حاشیه نشین نداره .خیلی خونه های لوکسو شیک داره.پاساژای شیک حتی تو تهرانم نیس.رستورانای عالی .

من که یباررفتم عاشقش شدم.

وایییی چابهار یه بهشته وسط بیابون. اصلنم زیاد حاشیه نشین نداره .خیلی خونه های لوکسو شیک داره.پاساژا ...

ممنون بخدا از استرس فشارم افتاده... حرفات آرومم کرد عزیزم  

ولی خداییش خودم به شخصه برا زندگی چابهارو انتخاب نمیکنم فقط برا گردش تفریح عالیه 

چرا ؟ یعنی ایرادی چیزی توش دیدی؟