2777
2789
عنوان

خانوما علائم بارداری چیه؟

235 بازدید | 33 پست

سلام شبتون بخیر💜🌷

من پری منظمی ندارم ، ولی ایندفعه هم عقب افتاده هم دو روزه حالت تهوع دارم ! حالا نمیدونم باردارم یا نه ؟ چند تا از علائم رو میگین؟

هر ماه که عقب میندازم بی بی چک استفاده میکنم منفی میشه ایندفعه نخریدم دیگه!😅🌹

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم الکیه دلخوش نباش ک زمین خوردم سرعلائم

ما هنوز بچه نمیخوایبم ، کلا میخواستم بدونم حالت تهوع بخواطر چیه!

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
ایشالا که بارداری گلم،ببین نوک سینه هات درد ندارن؟منم دو روزه فهمیدم باردارم ولی خب پریود منظمی داشت ...

🌹 

نه ندارن ، ایشالا بسلامتی💋👶

ایشالا که بارداری گلم،ببین نوک سینه هات درد ندارن؟منم دو روزه فهمیدم باردارم ولی خب پریود منظمی داشت ...

منم نوک سینم دوروزه خییییلی دردمیکنه .امروزم یه لحظه خیلی شدید زیردلم تیرکشید.یکمم الان حالت تهوع دارم.امروز ۲۴ پریودمه همش منتظرم وقتم بشه وپریود نشم.به نظرتون احتمال داره باردارباشم؟

خداجونم ازت ممنونم بابت فرشته هایی که تودلم گذاشتی.ازت میخوام حفظشون کنی واسم و۹ ماه بخیربگذره.هزااااااران بارشکرت بابت این نعمت.خودت مواظب دوقلوهام باش❤
من چهارروز به موعدم مونده و امروز چند قطره لک قهوه ای دیدم زیردلم و کمرم دردمیکنه نمیدونم باردارم یا ...

ایشالا که بارداری😍😘