2777
2789
آره البته فعلا به مدرک نیاز نداری . برو دفاتر قضایی براش یه اظهارنامه بفرست . اظهارنامه رو بده یه وک ...

باشه.میتونم به وکیل شرکت پدرشوهرم بگم.نمیخاستم اونا متوجه بشن ولی دیگه مجبورم.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا به حرف من توجه نمیکنی همین پیامک خودش مدرکه عزیزم من از یه نفر که کارش تو دادگاهه شنیدم ...

نه عزیزم همه رو دارم میخونم بخدا.ببین باهاش بیشتر تلفنی صحبت کردم ولی عصر میخام پیام بدم با زبون خوش بگم ،به قول شما ازش پیام داشته باشم

مثلن تو اس ام اس نباید کسی رو تهدید کرد

آره یه نفر به دختر خاله من تهمت زد شکایت کرد فهمیدیم دخترداییم بوده   

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
اگه پولمو نده.قانونی کاری نمیتونم بکنم؟

ای وای یعنی آنقدر لامروته؟؟؟😓😁

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

بگو من چون شرایط سخت تو رو درک کردم تا گفتی ده میلیون میخوای بهت نه نگفتم. الان تو داری منو اذیت میکنی دلیلت چیه؟ من الان حتی یک میلیون هم برام مهمه و کسی هم درجریان نیست که این مشکلو حل کنه. میترسم مجبور بشم به خانواده ام بگم و دوستیمون به هم بخوره

اصلا از شکایت و اینا صحبت نکن

وقتی جواب این اس ام اس رو داد و شد مدرک، تو پیام بعدی بگو با کمک وکیل خانوادگیمون ازت شکایت میکنم

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
بگو من چون شرایط سخت تو رو درک کردم تا گفتی ده میلیون میخوای بهت نه نگفتم. الان تو داری منو اذیت میک ...

باشه همینجوری بهش پیام میدم .مرسی دوست عزیزم

شما چجوری حل کردین؟با وکیل؟

نه رفتم بانک ملی سفته خریدم به اندازه پولم اولی رو رفتم در خونش گفتم پولم گفت ندارم گفتم عیب نداره من به یه نفر بدهکارم پولشو ندارم بهش بدم تو بهترین دوست منی تو بیا این سفته رو امضا کن من ببرم بهش بدم دهنش بسته شه من در حقت خوبی کردم تو هم جواب خوبی منو با یه امضا بده طلبکارم بی سواده تو رو نمیشناسه نمیتونه پیدات کنه آدرست رو ننویس هم بدهیت رو بمن دادی هم مشکلمو حل کردی اینو که گفتم اونم از خداش بود سریع پای سفته رو امضا کرد یه استامپ هم توی جیبم داشتم اثر انگشت هم ازش گرفتم و گفت دیگه تمامه گفتم آره دیگه ما بی حسابیم

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 

نه بهش نگو قراره ازش شکایت کنی
وگرنه منکر میشه
|حتی همون پیامک های قبلی هم که داری و گفته فکر کن رفتی مسافرت بسه
الان دوباره برات پرسیدم این در کنار تراکنش بانکی یه مدرک خوبه برای شکایت