2777
2789
کارت به کارت کردم

فکر نکنم رسید پولت همچین بی ارزشم باشه اون اگرم بگه قبلاً ده تومن ازش میخواستم اون باید ثابت کنه که ازت پول میخواسته نه شما ولی با چک و سفته کارت راحت تر پیش میرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس معلومه آدم زرنگیه. اگه مدرکی ازش نداری چندان امید به برگشت پول نداشته باش عزیزم. فقط میتونی مد ...

فک میکنی این نفرین و اینچیزا میفهمه؟؟اصلا براش مهم نیست.بعد طلاقش خیلی عوض شد.شوهرمم نمیدونم چی ازش دیده.میگفت دیگه باهاش حرف نمیزنی.الانم که پولمو نمیده.هیچی بهم نمیگه شوهرم ولی باهام سرسنگینه.

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

ابجی مدرک نداری نرو دادگاه ک فقط هزینه الکی میدی .بری دادگاه تا بری پیش دادگاه میگه مدرکت چرا تو پرونده نیس

اوست که دو دریا را بهم وصل کرد  که یکی شیرین ویکی شور است و میان انها برزخی قرار داد.                           مسول فروش محصولات ارگانیک فارمر
بابای من با پرینت بانکی شکایت کرد معتبرتره اگه تونستی دوستانه بگیر بگو تو فشارم میخوام پولمو اگه هم ...

میدونی چی میگه؟؟میگه من فک نمیکردم اون پولو یه روز بخوای ازم.الانم هیچی ندارم.میگه فک کن رفتی مسافرت یه هفته.این حرفها عصبیم میکنه

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo