نه عزیزم خدا لعنتش کنه که زندگیمونو خراب کرده.مادرم هرروز مریضه ،بهش پیام میدم تو واتساپ طوری جواب م ...
اخی الهی😢😢
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم بگو من میتونم چن ماه دیگه از پدر شوهرم مهلت بگیرم به شرطی که یه دستنوشته ضمیمه ی مدارک و حساب بانکیم کنم.بگو تو این مدرکو برام امضا کن که اونا به اندازه ی اون ده تومنم سهام بدن بهم که سهمم خورده نشه.دیگه امضارو که گرفتی دهنشو سرویس کن بی چشم و رو😐
بخاری کن اول با ی وکیل مشورت کن ببین چطوری میتونی مدرک با ارزش ازش بگیری مثلا همین پیامک یا تماس صوتی ضبط شده بدون مشورت وکیل قدم بر ندار بعدش خود وکیل زنگ بزنه تهدیدش کنه
بعد اینکه پولو بهش دادم فهمیدم طلا داره.به من میگفت هیچی ندارم
خب پس معلومه آدم زرنگیه. اگه مدرکی ازش نداری چندان امید به برگشت پول نداشته باش عزیزم. فقط میتونی مدیونش کنی و بگی من پولم رو واقعا لازم دارم و اگه پس ندی واگذارت به خدا و امام حسین
باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔