2777
2789
اگه‌مدرک‌ورسیدی‌ازش‌نداری‌کاری‌نمیتونی‌بکنی‌،فقط‌میتونی‌بهش‌زنگ‌بزنی‌یا‌بری‌سر‌راهش‌‌‌واسه‌پولت‌بگی، ...

این چه حرفیه اصلا اینجوری نیست . الکی مردم رو تو اشتباه نیندازید 

نه عزیزم خدا لعنتش کنه که زندگیمونو خراب کرده.مادرم هرروز مریضه ،بهش پیام میدم تو واتساپ طوری جواب م ...

اخی  الهی😢😢

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بگو من میتونم چن ماه دیگه از پدر شوهرم مهلت بگیرم به شرطی که یه دستنوشته ضمیمه ی مدارک و حساب بانکیم کنم.بگو تو این مدرکو برام امضا کن که اونا به اندازه ی اون ده تومنم سهام بدن بهم که سهمم خورده نشه.دیگه امضارو که گرفتی دهنشو سرویس کن بی چشم و رو😐

خانوم هستم
نه عزیزم خدا لعنتش کنه که زندگیمونو خراب کرده.مادرم هرروز مریضه ،بهش پیام میدم تو واتساپ طوری جواب م ...

میدونم سخته ولی اگه اونجا میتونه از پس زندگیش بربیاد رهاش کنید بزارید بمونه عاقل باشه میتونه جم کنه خودشو 

بعد اینکه پولو بهش دادم فهمیدم طلا داره.به من میگفت هیچی ندارم

خب پس معلومه آدم زرنگیه. اگه مدرکی ازش نداری چندان امید به برگشت پول نداشته باش عزیزم. فقط میتونی مدیونش کنی و بگی من پولم رو واقعا لازم دارم و اگه پس ندی واگذارت به خدا و  امام حسین

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔