من دکتر مقدادی رو که خیابان شهران هست رو شنیدم . و هوشنگ اخترخاوری که دخترم رو میبردم ولی با معاینه ش دخترم همیشه بالا میاورد و دکتر عین خیالش نبود و درکی نمیکرد
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میخوام یه دکتر باشه که توی مطبش دستگاه سنجش ریفلاکس داشته باشه،اخه شنیدم ریفلاکس پنهان خیلی خطرناکه، ...
والا من متاسفانه کسی رو نمیشناسم .چون دخترم بچگیاش رفلاکس داشت که پیش اخترخاوری میبردم
♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم