2777
2789

سلام دوستای گلم من سه سال نازایی دارم پیش دکترای مختلفی رفتم اما الان از قبل عید ثابت پیش دکتر صادقی تو بیمارستان صارم میرم،31 م باید برم پیشش تا وقت iui بده بهم،کسی تجربه ی نازایی پیش ایشون داشته؟!

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
پیش دکتر صاحب نسق هم میرفتی منم ۳سال نازایین داشتم۲ماه رفتم پیشش باردارشدم

اسمشونو نشنیدم،همون صارم هستن؟!

من مشکلم تنگی دهانه ی رحمه،شوهرمم کم تحرکی البته با دارو خیلی بهتر شده ولی خب نمیدونم iui جواب میده اصن یا نه،چون خیلی جواب نگرفتن

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمشونو نشنیدم،همون صارم هستن؟! من مشکلم تنگی دهانه ی رحمه،شوهرمم کم تحرکی البته با دارو خیلی بهتر ...

نه عزیزم مطبش تو میرداماده هم هزینه هاش خوبه هم واقعه دکتر بی نظیریه هرکی رفته جواب گرفته اگ خواستی بگو ادرس و شمارشو بدم

نه عزیزم مطبش تو میرداماده هم هزینه هاش خوبه هم واقعه دکتر بی نظیریه هرکی رفته جواب گرفته اگ خواستی ...

ممنون میشم اگه لطف کنی❤🙏

02122900451 میرداماد میدان مادر خیابان سنجابی روبروی داروخانه اذین دکترحسین صاحب نسق

مرسی عزیزم ❤🙏