سلام دوستای گلم من سه سال نازایی دارم پیش دکترای مختلفی رفتم اما الان از قبل عید ثابت پیش دکتر صادقی تو بیمارستان صارم میرم،31 م باید برم پیشش تا وقت iui بده بهم،کسی تجربه ی نازایی پیش ایشون داشته؟!
امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!! الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
پیش دکتر صاحب نسق هم میرفتی منم ۳سال نازایین داشتم۲ماه رفتم پیشش باردارشدم
اسمشونو نشنیدم،همون صارم هستن؟!
من مشکلم تنگی دهانه ی رحمه،شوهرمم کم تحرکی البته با دارو خیلی بهتر شده ولی خب نمیدونم iui جواب میده اصن یا نه،چون خیلی جواب نگرفتن
امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!! الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم مطبش تو میرداماده هم هزینه هاش خوبه هم واقعه دکتر بی نظیریه هرکی رفته جواب گرفته اگ خواستی ...
ممنون میشم اگه لطف کنی❤🙏
02122900451 میرداماد میدان مادر خیابان سنجابی روبروی داروخانه اذین دکترحسین صاحب نسق
مرسی عزیزم ❤🙏
من مشکل معده دارم و دو ساله که تحت نظر دکتر صادقی هستم. الان ازش مشاوره انلاین می گیرم چون می ترسم برم مطب این لینکه سایت مشاوره شونه https://mavarateb.com/doctor/drsadeghi