2777
2789

حدودا۴۰۰ میلیون سرمایه دارم و یک کسب و کار میخوام که ماهانه بالای ۱۰ میلیون سود داشته باشه ....کسی پیشنهادی داره ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالن زیبای که شناس باشه تو منطقه خوب این مقدار در امد داره ؟

آره

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
فست فود تو شهرکوچیک انقد درامد داره؟!

خب بستگي داره خودتون بايد بازار اون شهر رو بررسي كنين 

مسلما فست فود ايتاليايي كه بخواد پيتزا بده دونه اي ٧٠ هزار توي شهر كوچيك به واسطه سطح درآمد پائين مردم جواب نميده

اما اگه قيمتها پائين تر اما كيفيت مناسب باشه ممكنه خوب بگيره كه براي كيفيت خوب لازمه كمي از سود صرفه نظر كنين اما در دراز مدت بازگشت ميده و سود ميكنين 

خلاصه بدون مشاور اقدام نكنين كلا 😅 شناخت بازار پيچيده ست

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
خب بستگي داره خودتون بايد بازار اون شهر رو بررسي كنين  مسلما فست فود ايتاليايي كه بخواد پ ...

تو اون شهر میشناسم فست فود هایی ک بعد از ی سال جمع کردن حق با شماست شناخت بازار پیچیدس خیلی ممنونم 

تو اون شهر میشناسم فست فود هایی ک بعد از ی سال جمع کردن حق با شماست شناخت بازار پیچیدس خیلی ممنونم&n ...

به هرحال كاراي مربوط به خورد و خوراك جواب ميده دوست منم توي شهر كوچك فست فود زد اما خب سيب زميني سرخ كرده براشون ٢٥ تومن تموم ميشد و مردم همچين پولي نميدادن  و مجبور شد جمع كنه

شايد اگه ساندويچي ميزد موفق ميشد و سود ميكرد

چلو كبابي هم خوبه محصوصا اگه فضاي با صفا، تخت و حوض و اين چيزا بذاره توي شهراي كوچكترم جواب ميده

موفق باشين

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
سوپر مارکت .هایپر مارکت .اقا هم میتونه اداره کنه .

در حال حاضر سوپر مارکت داریم ب نظر خوب میاد اما اگر درامد  به عنوان مثال۱۰۰ تومن باشه باید فردا برای جبران جنس فروخته شده۱۱۰ تومن هزینه کرد قیمت اجناس مدام بالا میره