2777
2789

دوستان من میکرو کردم و ۲تا جنین با کیفیت برام کاشتن. که فقط ۱دونه گرفت  چند روز پیش  رفتم غربالگری اول

یعنی ۱۲ هفتم تموم شده بود خوابیدم رو تخت منتظر تصویر جنین تازه گفتم جنسیتم بگو😏 چه خوش خیال که دیدم مانیتور هیچی نشون نداد فقط ساک بود .تو هفته ۶ جنین با قلبش دیده شد ولی دیگه رشد نکرده و ختم بارداری.

دکتر گفت شیاف پروژسترون رو قطع کن تا دفع شه

ولی الان چند روزه اتفاقی نیوفتاده‌

بچه ها پس کی سقط و خونریزی شروع میشه؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گل گاوزبان بخور زعفران دارچین.

بپر بپر بکن.بدو بدو.

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

دقیقا دوست منم مثل شما شده دیروز رفته بیمارستان زنان بهش قرص سقط دادن از دیروز لکه بینی افتاده گفتن امروز سقط میشه خیلی ناراحتشم بچه اولشه کلی ذوق داشت دلمم نمیاد برم پیشش چون باردارم شاید دلش بشکنه

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
نسیم جونم خیلی ناراحت شدم عزیزم ان شاالله که دوباره نتیجه مثبت میگیری و بارداری رو کامل و ۴۰ هفته به ...

نه گلم مشکلم همینه چرا دارو نداد زودتر تموم شه؟

چقدر باید صبر کنم که سقط شه

ببین عزیزم دوست منم مثل تو میکرو کرد دوقلو هردوتاش چسبید ولی وقتی رف سونو گفتن یکیش داره میفته خودش دفع میشه امادر کمال ناباوری وقتی دوباره رف سونو قلب هم رشد کرده بود هم قلبش تالاب تولوب میکرد 😍پس عجله نکن انشاالله ک برا توهم اشتباه شده ب حرف دکترا زیاد اعتماد نکن اگه جنینت رشدش متوقف شده باشه خودش میفته 

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید