2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بعد ۱۰ سال میتونی پول بزاری روی خونه برگردی تو شهر ... ولی اگه نخری تا آخر عمر اجاره نشین میمونی 

کاربری دهمم هست از عالم و آدم سیم کارت گدایی کردم خدا شاهده گزارش بزنین بترکم میام یه لنگتونو میبندم به اسب تشنه یه لنگتونو به اسب گشنه    با نظرم هم مخالف بودین ریپلای نکنین میام دهن مهنتونو جر میدم  اعصاب ندارم   :/

اره عزیزم باور کن خونه مال خودت باشه آرامش داری میدونی مال خودته توش راحتی هروقت مهمون بیاد بره بچه شلوغ کنه، ولی مستاجری یعنی چشم بهم بزنی سرمایه میاد از اون زودتر سر سال میشه جابجایی و اسباب جابجا کردن وسایلات حیف میشه خودت داغون میشی بس تو جابجایی

اره...

چون موقع که قسد هام‌تموم بشه..دیگه نیاز نیست قسد بدم میتونم‌پس انداز کنم..و خونه هم از خودم دارم 

ولی اونجوری باید تا همیشه اجاره بدم و هیچوقت نمیتونم پس انداز زیادی داشته باشم که بتونم خونه بخرم...

ولی وقتی قسداتون تموم شد توی خونه خودتون سعی کنین زیاد پس انداز کنین و خونه تون بفروشین با پس انداز یک خونه کوچولو تو شهر بخرین

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

من حاضر نیستم 

من همیشه میگم یه جای خوب تو منطقه ی خوب شهر اجاره کنم بهتر از اینکه یه جایی که دوست ندارم مال خودم باشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔