2777
2789
ولى جدى قرآن بذارى زير سرت. يا از حلقه يس رد شو خيلى تاثير داره

حلقه یس چیه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جن تو قرآن به معنای پوشیده هست نه لزوما اون موجود ماورایی که ما همه ازش می‌ترسیم .. ولی بازم نظر شما ...

میگن خدا بین جن و انسان یه پره ی حائل قرار داده که انسان نتونه ببینه جن رو ولی اونا میتونن، میگن آخر الزمان انقدر گناه زیاد میشه که این پرده حائل از بین میره مثل دوره ی حضرت سلیمان ..اگه فیلمش رو دیده باشی متوجه میشی چی میگم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ترس نداره عزیزم  ببین اول ترسی که تو وجودت از بین ببر  ترس بزرگترین گناهه ترس عامل کلی ا ...

سعی خودم رو میکنم البته با اون چیزی که من دیدم خییلی کارم سخت تر شده

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

غروبها تو خونه اسفند دود کن قرآن بذار بالا سرت موقع خواب آیت الکرسی بخون و بگو خدایا خودمو و عزیزا ...

حتما عزیزم مرسی که وقت گذاشتی برام❤

عزيزممم قران بخونيد سروه جنم بخونيد حتمأ  هروقت لباس ميخواي بپوشي با بسم اللّه بگو يا غذا خورد ...

مرسی نمیدونی اسم کاربریت و پستی که گذاشتی چقد انرژی مثبت داد بهم ممنونم ازت،چشم همه کارایی که گفتی رو سعی میکنم انجام بدم.

واییییی یه خانمی هم تو سایت همینو میگفت😲😓

واقعا ینی تجربش مثل من بود؟

دوست عزیز منم خیلی چیزا دیدم نمیشه کتمان کرد و کلی آدم ازین تجربه ها داشتن یعنی دسته جمعی متوهم هستی ...

منم به خدا نمیگم بی مشکلم ولی شکر خدا مشکل جدی ندارم که بگم از اونه نمیدونم چه کوفتی بود اومد سراغم😑😑😑خدا رحم کنه به همه

جز عوارض قرصت توهمم هستا

میگم یک ماه نمیخورم 😑😑😑البته یک ماه و حدودا بیست روز

پس از همونه  چكارشكرديد

شوهرم گفت دادم به اب روون،آخه چجور دلشون میاد واسه زندگی یکی دیگه این کارارو انجام بدن 😑😑😑خدا خودش شاهده که هیچوقت بد کسیو نخواستم نمیدونم چرا اینجوری شد😭😭😭

مرسی نمیدونی اسم کاربریت و پستی که گذاشتی چقد انرژی مثبت داد بهم ممنونم ازت،چشم همه کارایی که گفتی ر ...

عزيزممم خوشحالم انرژي خوبي گرفتي

اميدوارم زندگيتون پراز خوش وپراز لذت وپراز برکت داشته باشيد

ان شاءاللّه در خانواده تون سالم وعمر زياد داشته باشين

عزيزممم خوشحالم انرژي خوبي گرفتي اميدوارم زندگيتون پراز خوش وپراز لذت وپراز برکت داشته باشيد ان شا ...

مرسی همچنین گلم ،واسم دعا کن یگه اینجوری نشم، نیدونم حس ششم ربطی داره به این قضیه یا نه خیییلی خیییلی از اتفاقات رو پیش اومده که من قبلش با خبر شدم اصلا این حالت هام رو دوست ندارممممم😣😣😣خییلی دعا کن برام

مرسی همچنین گلم ،واسم دعا کن یگه اینجوری نشم، نیدونم حس ششم ربطی داره به این قضیه یا نه خیییلی خیییل ...

الهي عزيزممم 

اصن فکر اونا نباش کلا بيخيال باش

بيخيالي باشي بهتر وراحتتر انجام ميدي گلم 

خدا ميگه اگه تو ياد من نکني ومنم تورو يادت نميکنم

پس حتمأ ياد خدا باش وخدا يادت ميکنه

خدا هميشه همراهمه وبقيه عزيزانم وهمانظور شما 

هروقت يه نفر يه جاي ميره بگو خدا همراهت باشه خيلي حس خوبي ميده 

من تمام فاميلا وداداشم واينا ميره بيرون ياهرجا که باشه  ميگم خدا همراهت باشه

عزيزممم حتمأ دعاتون ميکنم 

خدايا همه عزيزانم با ارزوهاشون برسن ...

خدا شيطان لعنت کنه ان شاءاللّه

الا بذکر اللّه تطمئن قلوب (اين حتمأ بخونيد)

الهي عزيزممم  اصن فکر اونا نباش کلا بيخيال باش بيخيالي باشي بهتر وراحتتر انجام ميدي گلم  ...

باااازم ممنون 😍😘خدا خیرت بده انشاءالله

این هم فلج خواب هست نگران نباشید 

ولى من كاملا ميديدمش

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔