2777
2789

درخواستی نیومد برام

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

استار تر جان درخواست دوستی دادم قبول کن مرسی😘

میگم درخواست نیومده گلم

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولى من كاملا ميديدمش

عزیزم فلج خواب یاهمون به اصطلاح بختک خیلی واقعیه ینی انکار بیداری وهمه چیزو میبینی.بعد ک ازخواب میپری میفهمی توخواب بوده ولی خیلی از ادم انرژی میگیره چون انگار فقط چشات بستس هرتلاشی ک واسه فرار ازون قضیه میکنی  اقعیه و انرژیتو میگیره

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
عزیزم فلج خواب یاهمون به اصطلاح بختک خیلی واقعیه ینی انکار بیداری وهمه چیزو میبینی.بعد ک ازخواب میپر ...

هرچى بود خيلى بد بود قشنگ ميديدمش ولى سر نداشت اصلا تنم عرق زده بود داشتم خفه ميشدم😞😞😞

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
هرچى بود خيلى بد بود قشنگ ميديدمش ولى سر نداشت اصلا تنم عرق زده بود داشتم خفه ميشدم😞😞😞

سعی کن فراموشش کنی و اصن فک نکنی دیکه تکرار نمیشه

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
سعی کن فراموشش کنی و اصن فک نکنی دیکه تکرار نمیشه

الان صبحا بعد از شوهرم ميترسم بخوابم چشام غرق خواب ميشه ولى همش پشت سرمو نگاه ميكنم فكر ميكنم يكى كنارمه😞😞😞

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
یکی از علما هستن. در این‌زمینه تجربه دارن. البته برای هرچیزی هم نمیرن.ولی اگر قضیه جدی و خطرناک‌با ...

من فقط میخوام یکم راهنماییم کنن. حتی اگر کاری هم برام نکنن. ولی نمیدونم ایشون کی هستن؟ بیشتر توضیح میدین دربارشون؟ کجا هستن؟ حضوری میشه خدمتشون رسید؟ 

الان صبحا بعد از شوهرم ميترسم بخوابم چشام غرق خواب ميشه ولى همش پشت سرمو نگاه ميكنم فكر ميكنم يكى كن ...

منم ۵ صب شوهرم میره.امرور واقعا ترس داشتم ولی قرآن گزاشتم بالا سرم دلمو زدم دریا خوابیدم

منم ۵ صب شوهرم میره.امرور واقعا ترس داشتم ولی قرآن گزاشتم بالا سرم دلمو زدم دریا خوابیدم

منم قران گذاشتم رو تاج تخت اما بازش نكردم گفتم بى حرمتى ميشه ولى يكى از دوستان ك خانم باايمانى هست گفت بازش كن رو سوره جن

من فقط میخوام یکم راهنماییم کنن. حتی اگر کاری هم برام نکنن. ولی نمیدونم ایشون کی هستن؟ بیشتر توضیح م ...

والا من‌دقیق نمیدونم چجوری میشه ملاقاتشون کرد.ولی دوستم ک از سادات هستن و من خیلی قبولشون دارم، برام تعریف کردن ک یکی از اشناهاشون، یه مسئله ی خیلی سختی براشون پیش اومده بود، از هیچکس کاری برنیومد،جز حاج آقا.

گوگل کنید شاید راهی پیدا شد.

منم از این دوستم سوال میکنم براتون

ممنونم. منتظرتون میمونم. 

سلام.

من‌خیلی ک

گشتم این مدت.با اون دوستمم صحبت کردم.متاسفانه راهی پیدا نکردم.

فقط چند تا سایت بود ک از طرفدارای ایشون بودن.راهی برای صحبت با خودشون پیدا نکردم.