2777
2789

من همسرم ۲۱ سالشه تازه .و اولین فرزند خانوادشه.و به جز خودش فقط یه برادر ۱۰ ساله داره.من خیلی ناراحتم چون بدجوری تو فشاره .وام ازدواج رو خودش برداشت و با اون شیر بها و سه تیک جنس رو خودش خرید و قسطش رو داره خودش میده.درحالیک کلا تو شهر ما رسمه پدر داماد یا شیر بها رومیده یا کمک میکنه به داماد تو قسط وام .پدر همسرمم تو تهران نونوایی کار میکنه. اولین بار به من و همسرم گفتن خانوادش، ک شما قسط و فقط بدید و همم واسه رهن خونتون پس انداز کنید مام هزینه های عروسی رو میدیم اما الان چن باره از مادرشوهرم میشنوم هی میگ حالا ببینیم میتونیم هزینه هروسی رو جور کنیم یا امیر(همسرم) هم باید کمک کنه. من و همسرم واقعا تو فشاریم اونا از ما توقع دارن هم قسط بدیم هم پس انداز رهن کنیم هم خوب بگردیم و بپوشیم .من خیلی افکارم داغونه میبینم به خاطر فشار کاری همسرم ک ۱۲ ساعت میره سرکار رابطمون کمو کمتر میشه ولی مادر و پدرش اصن به فکر نیستن.همسرمم پیش من اعتراضی بهشون نکرده ولی نمیدونم خودش به این فکر نمیکنه ک چرا مامان و بابای من کاری نکردن برا من؟

مامان باباشم تو خونه هیچ خر جی نمیکنن ن وسایل خونه جدید خریدن ن غدذاهای انچنانی بخورن ن قسط داشته باشن هیچی .

من چیکار کنم همسرم از این فشار در بباد چیکار کنم‌متوجه شه باید اونام کاری بکنن😥😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.