2777
2789

تو اینترنت خوندم دوران شیردهی بده از طریق شیر ب نوزاد میرسه بده.

الان چیکار کنم 😭😭😭

مردم از استرس

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

چه ضرری داره؟من گاهی میخورم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
چه ضرری داره؟من گاهی میخورم

بچه شیر میدی

نمیدونم تو اینترنت زده زنان باردار و شیرده ضرر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شیر میدی نمیدونم تو اینترنت زده زنان باردار و شیرده ضرر داره

من كل شير دهيم ماهي دوبار ميخوردم تازه يك هفته هم هست ديگه شير نميدم فقط دوران بارداري امكان سقط و زايمان زودرس رو بالا ميبره

بچه شیر میدی نمیدونم تو اینترنت زده زنان باردار و شیرده ضرر داره

به همه چیز اینترنت اعتماد نکن

مصرف بیش از اندازه اش تو باداری موجب زایمان زودرس میشه

ولی یه استکانش تو شیردهی بعید میدونم مشکلی داشته باشه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
حالا یه استکان چیزی نمیشه دو لیوان شیر بخور هرچی باشه بشوره ببره

شیر بچم حساسیت داره خواهر 

شیر بچم حساسیت داره خواهر 

چرا بچها الان همه به لبنیات حساسیت دارن؟ الان هر بچه ای میبینم مامانش میگه بچه به لبنیات حساسیت داره. دلیلش مشخص نیس از چیه که بچه بعدا حساسیت پیدا میکنه؟

لطفا لایک نکنین مرسی💝
چرا بچها الان همه به لبنیات حساسیت دارن؟ الان هر بچه ای میبینم مامانش میگه بچه به لبنیات حساسیت داره ...

نمیدونم گلم