2777
2789

سلام دوستان من هموروئید دارم ..دکتر هم قبول نمیکنه که سزارین کنه میگه دلیلی واسه سزارین کردن نیست .. 

میخوام ببینم اونایی ک طبیعی زایمان کردن بعدش مشکلی براشون پیش اومد؟

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

فکرنکنم مشکلی داشته باشه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرنکنم مشکلی داشته باشه

خداکنه مشکلی نداشته باشه خیلی میترسم 😔😔

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

مشکلش فقط این اینقد زور میزنی‌اون همورویید بدترمیشه

و بیشتر میزنه بیرون 

عزیزم تو دوران بارداری اذیتت نکرد؟ منم دارم 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
از قبل بارداری هموروئید داشتم بعد زایمان اولم اذیت نشدم ولی بعد زایمان دومم یبوست شدید داشتم و خدنری ...

منم قبل از بارداری داشتم  تو بارداری بیشتر شد ..😢موقع زایمان اذیت نشدین؟

مشکلش فقط این اینقد زور میزنی‌اون همورویید بدترمیشه و بیشتر میزنه بیرون  عزیزم تو دوران باردا ...

پس میشم قلمبه هموروئید ..

تو بارداری با پماد کنترلش میکردم فقط نباید یبوست بشی تنها راه حلش همینه ..

اما من یبوستمم مزمنه 

پس میشم قلمبه هموروئید ..  تو بارداری با پماد کنترلش میکردم فقط نباید یبوست بشی تنها راه حلش ه ...

دقیقا منم همینم

مزمن شده

والا من دکترم گفت شیاف آنتی همورویید میشه استفاده کنی چندبارم استفاده کردم حالا میگم نکنه بد باشه دیوونه شدم 

شما استفاده کردی؟

ن موقعه زایمان اذیت نشدم

توروخدا واسه منم دعا کنید اذیت نشم و زایمان خوبی داشته باشم

دقیقا منم همینم مزمن شده والا من دکترم گفت شیاف آنتی همورویید میشه استفاده کنی چندبارم استفاده کرد ...

نه خیلی خوبه استفاده کن نزار بدتر بشی من هموروئیدم خیلی وسیع شده ..

حتما یبوستت رو کنترل کن وگرنه هرچیم شیاف استفاده کنی فایده نداره چون بخاطر فشاری ک وارد میشه بدتر میشه

انشالله زایمان راحتی داری عزیزم بهش فکر نکن ب این فک کن ک چن روز دیگه دخترت تو بغلته😚😚😚

ان شاءالله از دعات گلم ..فعلا ک دخملمون ناز داره نمیاد

نه خیلی خوبه استفاده کن نزار بدتر بشی من هموروئیدم خیلی وسیع شده .. حتما یبوستت رو کنترل کن وگرنه ه ...

خدا بهمون رحم کنه

من از استرس این همورویید هی نذاشتم حامله بشم گفتم توبارداری چیکار کنم بااین 

دیگه دلو به دریا زدم اخرش