2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فرهنگ شما یعنی کسی رو که میاد برای حمایت حیوانات کاری انجام بده دلسرد کنی و خط مشی های ذهنی خودت ...

فرهنگ من طوریه که ادما رو تشویق کنم وقتی این همه ادم نیازمند هست به ادما کمک کنن در کنار اینکه به حیوانات هم صدمه نزنن.

خداروشکر ازادی بیان رو هم فقط برای هم فکرای خودم ازاد نمیدونم.... و هی شعار ازادی بیان نمیدم.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
فرهنگ من طوریه که ادما رو تشویق کنم وقتی این همه ادم نیازمند هست به ادما کمک کنن در کنار اینکه به حی ...

تاپیک من نبود که جلو ازاد بیان کسی رو گرفته باشم  برای من فرقی نداشت همون جا ادامه بدم و ریپ کنم

ببینید فرهنگ یعنی شما متوجه باشید حمایت از افراد نیازمند و حیوانات نیازمند می تونه به موازات هم صورت بگیره

یعنی اگر این همه ادم به نیازمندان کمک می کنن یه نفر هم بیاد بخواد به طور اختصاصی به سگ ها، گربه ها، پرنده ها کمک بکنه، یقه اش رو...نگیرم بگیم عه پس این همه کودک کار چی

هر کس با توجه به امکاناتی که در دست داره و الویت های شخصی خودش دست به کمک می زنه

اگر نتونیم این رو تشخیص بدیم...پس وضع خرابه!

همین که شما تا دیدید یکی اومده میگه پناهگاه سگ و فلان، می پرید وسط تا حرفی رو بزنید که خیلی کلیشه ای شده و هم خود من و هم خود شما می دونیم برای چه مقصودی این حرف به کار می ره!!، نشون میده تحمل خط مشی مخالف با خودتون رو ندارین!

شما پول داشتی حتما بده انسان نیازمند، خیلی هم کار خوبی می کنی، چرا تحمل سبک زندگی بقیه رو نداری؟

باز هم قاطعانه می گم اگه فرهنگ ما یعنی منم منم کردن و خشک نگری، عدم انعطاف فکری همون بهتر از ریشه کنده بشه

دفعه بعد هم تو تاپیک شخصی من با موضوع متفاوت پیام نزارید. از این موضوع استقبال نمی کنم.

این مبحث رو دوست دارید تاپیک جداگانه بزنید همه بیان نظر بدن😊

به سلامت

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

میشه از زندگیت برام بگی؟بشدت تو حسرت زندگی شبیه به زندگی توام.... حس میکنم راهمو پیدا نمیکنم هزارو یک جور فکر و دغدغه تو سرمه... میشه کمکم کنی؟ از زندگیت راضی؟ برای رسیدن به موقعیت تو باید چیکار کنم؟دارم برا ارشد میخونم

زیر گروه بنفش💜💜💜 وزن شروع چالش پاییزی۷۴ وزن هدف ۶۵💜💜💜
میشه از زندگیت برام بگی؟بشدت تو حسرت زندگی شبیه به زندگی توام.... حس میکنم راهمو پیدا نمیکنم هزارو ی ...

سلام عزیز

والا زندگیم جور خیلی خاصی نیست😅

کلا بیشتر تلاشم این بوده که صرفا به یه سطحی از زندگی نرمال دست پیدا کنم، همین. خیلی چیز رویایی و خفنی نیست که بخوام بگم.

بله راضیم از زندگی، خوشحالم به طور کلی و امید به اینده دارم

ولی خب مثل هر ادم دیگ ای هم روزای خوب دارم و هم روزای بد

ایشالا به هر هدف و خواسته و ارزویی که داری می رسی. اگه من تونستم برسم پس همه می تونن. 

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره🌺

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
سلام عزیز والا زندگیم جور خیلی خاصی نیست😅 کلا بیشتر تلاشم این بوده که صرفا به یه سطحی از زندگی نر ...

انشالله شمام به خواسته هات از زندگی برسی عزیزم ممنون که جواب دادی. بیشتر امیدوار بودم راهنماییم کنی و یه نقشه راه بهم بدی که مثلاً الان برا ارشدت بخون بعد برای آیلتس اقدام کن و... اگه براتون مقدوره خیلی دوستدارم راهنماییم کنید که چطوری رزومه  رو قوی کنم و دقیقا چ کارایی انجام بدم ک بتونم به یه دانشگاه خوب در سطح جهانی برسم مثل شما... من متاهلم و با این وجود سوالم اینه اگه بورسیه بگیرم همسرم هم حمایت مالی میشه؟و می‌تونه با من بیاد؟

انشالله شمام به خواسته هات از زندگی برسی عزیزم ممنون که جواب دادی. بیشتر امیدوار بودم راهنماییم کنی ...

مورد ایلتس و زمان بندی و تقویت رزومه چنتا تاپیک زدم که فکر کنم خیلی بتونه بهتون کمک کنه

بورسیه ای که به شما تعلق میگیره معمولا مبلغش ثابته و با در نظر گیری تعداد اعضای خانواده بهش اضافه نمیشه. به عبارت دیگه به همسرتون مبلغ مالی ای تعلق نمی گیره. اما چون همسرتون با ویزای همراه میاد می تونه کار تمام وقت اونجا داشته باشه

مورد ایلتس و زمان بندی و تقویت رزومه چنتا تاپیک زدم که فکر کنم خیلی بتونه بهتون کمک کنه بورسیه ا ...

خیلی ازت ممنونم هاردلی کویین عزیز. بله تا الان مشغول خواندن تاپیک های مهاجرت تحصلیتون بودم و واقعا ممنون که اینقدر جامع و کامل توضیح دادید💓

سلام عزیزم، ببخشید مزاحمت شدم با توجه به تاپیکایی که در رابطه با مهاجرت تحصیلی زدید میخواستم یه چنتا سوال بپرسم.من الان ترم یک رشته مدیریت بازرگانی ام اگه خدا بخاد انشاالله میخام برای ارشد اقدام کنم که برم، وضعیت مالیمونم طوری نیس که بخام سلف فاند اقدام کنم، حتما باید فول فاند باشع و اینکه حتما باید جی ار ای بدم؟ رشته هایی مثل مدیریت که کمیته محورن نمیشه به استادا ایمیل زد؟ پس از کجا میشه فهمید کجا شانس فاندش بیشتره که اپلای کنه؟ واینکه میگن فاند برای رشته های مدیریتی و فایننس خیلی خیلی محدود و کمه درسته؟ به نظرتون من از کجا شروع کنم؟ الان رو چی تمرکز کنم؟

Noting 
سلام عزیزم، ببخشید مزاحمت شدم با توجه به تاپیکایی که در رابطه با مهاجرت تحصیلی زدید میخواستم یه چنتا ...

سلام

برای امریکا، جی آر ای به شدت ضروریه تقریبا در ۹۹٪ موارد. برای کانادا تا هم تا حد زیادی اهمیت داره. برای باقی کشورهای دنیا اهمیتش خیلییی کمتره و می تونید بیخیالش بشید (مگر اینکه دانشگاه خاصی این وسط ازتون بخوادش)

حتی برای رشته و دانشگاه های کمیته محور خیلی بهتره که اول به استادها ایمیل بزنید و به صورت کلامی و غیر رسمی موافقتشون رو برای اینکه سوپروایزر شما بشن بگیرید. حتی تو دانشگاه های کمیته محور هم نفوذ یک استاد که از شما حمایت کنه خیلی مهمه و به شدت میتونه روی نظر کمیته تاثیر بزاره و شانس قبولیتون رو بالا ببره‌. 

برای رشته های فایننس اگر سمت MBA و بیزینس و اینجور گرایشها برید بله رقابت بسیار بالا و سنگین و فاند موجود محدود تره. این یعنی شانس فول فاند دارید اما رزومه خیلی سطح بالا تری لازم دارید تا در این رقابت سنگین بدرخشید. یادتون باشه سالانه هزاران دانشجوی چینی و هندی تو انواع و اقسام رشته ها دست به اپلای می زنن و اکثرا رزومه های خیلی خوبی دارن‌. دانشجوهای کشورهای دیگه که بماند.

شما الان در وحله اول روی معدلت تمرکز کن و تا حد امکان بالا نگهش دار‌. در کنارش خودت رو برای آزمون تافل یا ایلتس اماده کن. اگر تونستی توی یه مقاله ژورنالی انگلیسی هم مشارکت داشته باشی (حتی به عنوان نویسنده اخر) خیلی خوب میشه. چون دانشجوی کارشناسی هستی ازت توقع مقاله نمیره ولی اگه داشته باشی دیگه نور علی نوره.

در اخر حواست به انتخاب موضوع پروژه کارشناسیت باشه. روی موضوع به روز و تازه کار کن.

رابطه خوبی هم با اساتیدت حفظ کن. باید بعدا ازشون توصیه نامه بگیری.

هاردلی کویین سلام وقت بخیر ساعت هفت صبح ایران تو ژاپن ساعت چنده؟ مثلا الان ساعت 3ظهره ایرانه اونجا س ...

ااینجا ساعت ۲۰:۲۴ دقیقه اس الان

حدودا پنج ساعت و نیم اختلاف زمانی

هاردلی کویین سلام وقت بخیر ساعت هفت صبح ایران تو ژاپن ساعت چنده؟ مثلا الان ساعت 3ظهره ایرانه اونجا س ...

هفت صبح ایران حدودا میشه ۱۲:۳۰ بعدازظهر