2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شبه؟ شام ساعت چند میخورین؟ غذاهاشون چیا هستن؟ 

اره من الان اتفاقا دارم شام می خورم سوشی

والا همه چی دارن. انواع و اقسام غذاهای دریایی و برنجی و گوشتی یا گیاهی. انواع نودل و رامن

از تمام کشورهای دنیا هم اینجا رستوران هست. خلاصه تنوع غذایی بالاست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اره من الان اتفاقا دارم شام می خورم سوشی والا همه چی دارن. انواع و اقسام غذاهای دریایی و برنجی و گو ...

چند ساله که رفتی و قصد برگشت داری؟ 

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!

[QUOTE=270296805]اره من الان اتفاقا دارم شام می خورم سوشی والا همه چی دارن. انواع و اقسام غذاهای دریایی و برنجی و گو ...[/QUOTE جک و جونور هم میخورن؟ 

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!
[QUOTE=270296805]اره من الان اتفاقا دارم شام می خورم سوشی والا همه چی دارن. انواع و اقسام غذاهای دری ...

یه چیزایی دارن که شاید برای ما ایرانیا عجیب باش مثل اختاپوس و مار

اما اگه منظورت سوسک و موش و اینجور چیزاس نه

اینارو بیشتر قشر فقیر و بی بضاعت چینی می خورن

حتی رستوران های چینی هم اینجا از اون جور غذاها سرو نمی کنن

غذای اصیل چینی مخصوصا نودل هاشون به شدت لذیذه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
منم خیلی دوست دارم از اینجا برم واسه همیشه... خودم و بچه هام 

انشالا در اینده نزدیک فرصتش پیش میاد

منم الان از خدامه کار خواهرمم درست شه بتونه فرار کنه از اون کشور

رزق فقط شامل خوراک و پوشاک و مسکن و امثال آن نیست ؛ بلکه هر چیزی که بشر از آن سود می برد جزء رزق هست. لذا وجود ، انسان بودن ، سلامتی ، دین ، علم ، امنیّت ، انبیاء و ائمه(ع) ، استعدادها و ... همه جزء رزق محسوب می‌شه!بعدشم!شما مگه از زندگی اون بچه های فقیر خبر داری!فقط فقیر بودنش رو می‌بینی!از آینده‌اش و گذشتش خبر داری مگه؟ضمنا!حیف که شما توهم زدی که همه افریقایی ها بدبخت بیچاره ان!چون چندتا قحطی هست،یعنی کل آفریقا بدبخته؟اتفاقا برعکس!افریقا قاره‌ای پر از طلا،الماس،سنگ های قیمتی،اورانیوم و ..هست! البته معضلی هم هست به اسم جنگ داخلی که حاصل وحشی گری های دولت های غرب هست تا از منابع افریقا استفاده کنن!خانم عاقل خودت تاحالا شده به فقرا کمک کنی که میای اینطوری حرف می‌زنی؟!

توروخدا حلالم کنید.
رزق فقط شامل خوراک و پوشاک و مسکن و امثال آن نیست ؛ بلکه هر چیزی که بشر از آن سود می برد جزء رزق هست ...

یعنی فقط اومدی به خزعبلات قبلی چهارتا چیز جدید اضافه کردی

من اصلا در مورد افریقا حرف زدم؟!

یعنی تو واقعا فکر می کنی من وقتمو می ذارم با امثال شماها بحث کنم.

فقط همون حرفی رو می زنم که تاپیک قبلی گفتم: عقل نباشه، جان در عذابه

در ضمن بار اخرت باشه تو تاپیک نامربوط من کس دیگه ای رو تگ می کنی تا بحث مضحک خودتو ادامه بدی!

شجاعت داشته باش تاپیک مستقل خودتو بزن

حالا هم بدو برو رد کارت