2777
2789
عنوان

سلف سرویس

2516 بازدید | 25 پست

سلام مشهد جایی میشناسید غذا سلف سرویس باشه رستورانی.هتلی؟؟ چنده؟

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هتلا همه دارن وی ای پی ارم و رستورانهای معتبر.از 100به بالاست دیگع

ممنون عزیز

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

هتل داریوش و قصر طلایی داشتن 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
گوگل سرچ کن میاد

هرچی زدم‌نیومد

هتل داریوش و قصر طلایی داشتن 

عزیز خوبه غذاهاش قیمتش نمدونید چنده

عزیز خوبه غذاهاش قیمتش نمدونید چنده

خیلی عالی هستن

ولی قیمت ندارم

مهمان بودم

تو سایت هتل شاید بتونید ببینید

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
نت برگ نصب کن داره نفری صدو خورده ای با نت برگ میگیره هفتاد یا هشتاد تومن

واقعآ!ممنون از بازار نصب کنم

خیلی عالی هستن ولی قیمت ندارم مهمان بودم تو سایت هتل شاید بتونید ببینید

واقعآ چه غذاهایی خوشمزه بود امتحان کنم؟؟

هتل قصر؟؟؟

هتل آراد خیابون۱۳امام رضا غذاش سلف سرویسه نفری ۱۱۰تومن شبی میگیره ما چندروز پیش اونجابودیم

عزیزم خوب بود غذاهاش؟