2777
2789
عنوان

سلف سرویس

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 25 پست
اره گلم تو بازار سرچ کن نت برگ بعد مشهد رو انتخاب کن خیلی چیزا داره برو بگرد حال کن  سلف هم هت ...

مرسی گلم لطف کردی

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
واقعآ چه غذاهایی خوشمزه بود امتحان کنم؟؟ هتل قصر؟؟؟

قصر نرفتم تاحالا، قصر طلایی بود 

یادمه کوبیده ش عالی بود و جوجه چینی

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت

😘😗

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
قصر نرفتم تاحالا، قصر طلایی بود  یادمه کوبیده ش عالی بود و جوجه چینی

ممنون😘

[QUOTE=104587585]عزیزم خوب بود غذاهاش؟[/QUOبد نبود بستگی داره خوب از نظر شما چی باشه.مثلا یک سیخ کبا ...

ممنون

شام هم فقط غذای نونی داشتن ۳یا۴مدل بود بازم بامخلفات کامل

مرسی عزیز😗

ممنون😘

گلم الان تو نت برگ فعلا هتل تارا بوفه داره نفری هشتاد تومن با نت برگ میشه پنجاهو شش تومن فقد سه روز در هفته نوشته منو ناهار و شام قشنگ.نوشته چی داره فک میکنم روز جمعش بهتر باشه

گلم الان تو نت برگ فعلا هتل تارا بوفه داره نفری هشتاد تومن با نت برگ میشه پنجاهو شش تومن فقد سه روز ...

وای ممنون گلم 🤗😍😚