2777
2789

سلام دوستان خوبین ازاینکه اومدم توجمعتون خوشحالم.من روزنهم رفتم سونودکترگفت سه تافولی۱۲،۱۳،۱۵دارم البته فقط تخمک سمت چپم داشت وبرام آمپولhcgنوشت که روزدوازده زدم الان یه هفته ای میشه نوک سینه ام دردمیکنه مخصوصاسینه چپم وتکررادراردارم شدیدوقتی میگیره میگم الان منفجرمیشم ولی هربارکمه ببخشیدولی وقتی ادرارمیکنم بازهمون لحظه احساس میکنم مثانه ام پرپنج روزم به موعدم مونده آیاباردارم؟؟یاعوارض آمپول؟؟

خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی  خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا که باردار باشی، من این آمپول و زدم و باردار نشدم،این علائمم نداشتم

انشالله برام دعاکنید..شماچن بارازاین آمپول استفاده کردین

خدایاشکرت بخاطرهدیه ومعجزه ی بزرگی که بهم دادی  خداجونم پرنسس کوچولوهاموبه خودت میسپارم
هردو میتونه باشه کاملا علایما شبی به همه و تشخیص سخت فقط باید صبر کنی

من دو ماه استفاده کردم کلومفین هم میخوردم؛ با فولیکول ۲۴ باردار نشدم 

انشالله جواب میگیری عزیزم من باراولم

ان شاالله که خدا دامن تو سبز میکنه و تمام نی نی سایتهای که آرزوی بچه دار شدن و دارند به حرمت خون ریخ ...

الهی آمیییییین   

ممنون عزیزم، حتما سعی کن چنبار رابطه داشته باشی، من فک کنم چون فقط یبار رابطه داشتم نشد 

وایذحیف کردی فولیتم خوب بوده براباروری...نزدیکیام مرتب بوددکترم گفت بایدقبل وبعدآمپول نزدیکی داشته باشی من یه هفته یک روزدرمیان نزدیکی داشتم گفت باید۱۵دیقه هم بلندنشم 

پس ایشالا شما بارداری، من همسرم همکاری نکرد😔

انشالله برام دعاکنیدتوروخداچهارسال منتظرم...انشالله به حق این روزای عزیزدامن شماهم سبزشه

انشالله برام دعاکنیدتوروخداچهارسال منتظرم...انشالله به حق این روزای عزیزدامن شماهم سبزشه

عزیزم دعای نادعلی و زیاد بخون ،برای بچه دار شدن مجربه،منم تازه شروع کردم

عزیزم دعای نادعلی و زیاد بخون ،برای بچه دار شدن مجربه،منم تازه شروع کردم

من زیارت عاشوراروشروع کردم..مرسی حتمااونم میخونم