2777
2789

میخوام ۱۵ کیلو کم کنم نمیتونم برم باشگاه با ورزش تو خونه میتونم ؟ اگه تجربه دارین راهنماییم کنیم از کجا شروع کنم چطور رژیم بگیرم ؟؟؟

با ورزش اصولی تو خونه میتونی اما من کشته مرده باشگاهم روزایی که باشگاه ندارم تو خونه میرقصم فعالیتم به شدت بالاست غذا رو سعی کن طبق برنامه ای که داری بخوری

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو دوماه این ۱۵کیلورو کم کردم هرروز توخونه ورزش میکردم و غذامم مثل قبل فقط کمترش کرده بودم و تنقل ...

دقیقا منم دور هله هوله رو خط قرمز کشیدم فقط پفیلای خونگی میخورم بادام زمینی 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

من تو دوماه این ۱۵کیلورو کم کردم هرروز توخونه ورزش میکردم و غذامم مثل قبل فقط کمترش کرده بودم و تنقل ...

یعنی غذاهایی که سرخ کردنی بود رو هم میخوردی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚