2777
2789
عنوان

بیکاری خانومای خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 33 پست
منم همینطور😐شغلش آزاده کلا دو ماه محرم و صفر بازارش میخوابه ماه عزامونه این دوماه

تا یه کم پول دستمون میاد باید بدیم به بدهیامون که باید به خواهر منو بابای شوهرم بدیم مامانمم این وسط هی به من میگه اول مال خواهرتو بده اون قبلا داده گیر کردم از دستشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر ریاضی بلدی میتونی کلاس خصوصی با قیمت پایین بزاری من امسال کلی زرد آلو خشک کردم البته برای ...

زرد آلو برای چی خشک کردید؟ چه مصرفی داره؟

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

تا یه کم پول دستمون میاد باید بدیم به بدهیامون که باید به خواهر منو بابای شوهرم بدیم مامانمم این وسط ...

ای بابا،همه گرفتارن بخدا

خدا لعنت کنه باعث و بانی این اوضاعمونو

ایشالا که درست میشه ناراحت نباش خواهرم

برگه آلو به عنوان تنقلات می خوریم تو آش ترش هم میریزن

آهان 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

تو اینستا کلی خانم هستن که عروسک میدوزند سرویس آشپزخونه روبالشی نگا کنید حتما ایده میگیرید

اره ادم میبینه خوشش میاد.منم دوس دارم درامد داشته باشم ولی استعدادشو ندارنم اصلن

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اینا باید دوره ببینی واسش عزیزم گیریم درستم کردیم کجا بفروشیم

توی دیجی کالا قیمت اینارو زده ۱۰۰هزارتومن هردونه لیوانش رو فکر کن اگه بتونی خمیرش رو گیر بیاری و نصف قیمت بفروشی به مغازه های تززیننی یاهمون اینستا مثلا موقعه های یلدا و عیذهای خاص فروش پیدا میکنه 

اموزشاش توی نت زیاده احتیاج به اموزش دیدن نیست

فقط بدیش اینه که بایذ عروسکی که میسازی رو توی فر پختش کنی که گازش سمیه باید حیاطی چیزی داشته باشی و اون فر رو دیگه نمیشه استفاده کنی برای غذا و اینا ...

[QUOTE=104533498]توی دیجی کالا قیمت اینارو زده ۱۰۰هزارتومن هردونه لیوانش رو فکر کن اگه بتونی خمیرش رو گیر بیاری و نصف ...[/QU

خمیرش چیه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اره ادم میبینه خوشش میاد.منم دوس دارم درامد داشته باشم ولی استعدادشو ندارنم اصلن

اولین چیزی که از دسترنج خودتون باشه رو بفروشید اینقدر ذوق داره که بیشتر مشتاق میشید

عزیزم تلاش کن حتما به نتیجه میرسید

همه آدما مستعد نیستن اونهایی موفق میشن که پشتکارشون زیاد باشه

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم