2777
2789
عنوان

از دیروز به خون شوهرم تشنه ام

723 بازدید | 38 پست

مردک بیشعور دیروز از راه اونده میگه یه دختر دیدم تیپش فلان بود ال بود ،جامعه خراب شده چه وضعی شده 

در جوابش گفتن اون اختیار پوشش رو داره ،تو مرد بودی نگاه نمی کرد،گناه تو از اونم بیشتر

دیشب بچم و بردیم دکتر تو داروخانه یه صابون برا صورتم گرفتم یازده هزار ، یه برس مو هم برا بچم دیدم نه هزار گفتم بگو اینم حساب کنه

میگه دیگه با تو نمیام بازار پولای من و به باد میدی 

امروز میگم پتوها رو یا باید بشوری یا بدی بیرون بشورن،دادو بیداد میکنه و فحاشی که روز تعطیلم و خراب می کنی و ...

من هم زدم به سیم اخرملاحظه رو گذاشتم کنار هرچی از دهنم در اومد بارش کردم

یه دکتر عمومی بچه رو برده بعد دو هفته اسهال فکر میکنه شق القمر کرده

مثل بچه ها گریه کرد پتو بالشت برداشت رفت بالای راه پله 

منم درو ر؟ش قفل کردم گفتم زنگ میزنم پدر و مادرت بیان آدمت کنن 

آدم نشدی همتون و به خاک سیاه منشونم

میخوام این بار محکم وایستم و آدمش کنم

چون خانوادم تو شرایط سختی ان داره سو استفاده میکنه

اینم بگم مشکل مالی نداره

کرایه خونه نداریم قسط و قرض هم نداریم 

تازه پول به همکاراش هم قرض میده 

اما خسیسه

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه کرد؟ واقعا که

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

کارمند کارش اداری ،پنج شنبه جمعه تعطیل،پس کار سخت و پر زحمتی هم نداره

اما تا میرسه خونه شروع می کنه به دستور دادن

آب بیار،گوشی بدی ،شارژر بیار ،انگار خدمتکار گرفته،پسرمم از فرمان دادناش بیازر شده

اگه پدر ومادرش فهمیده و باشعورن بگو بهشون اما اگه اونام میخان نیش بزنن خودت حلش کن

آدمای خوبین اما نمیدونم خودم حلش کنم بهتره یا اونا

نه بابا اصلا پای اونا رو وسط نکش. عزیزم وقتی تو بحث و دعوا پای اونا رو وسط میکشی و ازشون کمک میخوای پس فردا در مورد زندگی و تربیت بچه ت هم نظر دادن نمیتونی بگی دخالت نکنین. شاید خانواده همسرت خوب باشن و حد و مرز بدونن شما هم با نکشوندن اونا وسط ماجراها و دعواهای زندگیت حریم زندگیت محکم تر میکنی. 

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
آدمای خوبین اما نمیدونم خودم حلش کنم بهتره یا اونا

اخه میخوای چیو حلش کنی؟! مشکل خاصی این وسط نیست فقط گفتی خسیسه اینم کم کم خودت باید روش کار کنی مثلا پدرش بگه خسیس نباش میگه چشم؟

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹