2777
2789
عنوان

مهمان سرزده

250 بازدید | 20 پست

سلام

چند وقت قبل دوتا ازخواهر شوهرام سرزده اومدن خونمون و من خونه نبودم

بمن زنگ زدن گفتم نیستم اومدم خونه بابام برای ناهار و گفتم منتظر باشین الان راه میفتم میام

اونا گفتن ن نمیخاد

حالا توی گلایه هاشون شنیدم ک ناراحت شدن ک بی احترامی کردی😐😐😐😐😐😐

منم خیلی ناراحت شدم از حرفشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد يه تعارف الكى ميزدى بعدش  براى شام يا فردا ناهار بيان البته من خودم از مهمون ناخونده ...

بهشون گفتم صبر کنین الات حرکت میکنم میام،خودشون گفتن ن میخاستیم یک ساعت کنار هم باشیم،نمیخاد بیای

بهشون گفتم صبر کنین الات حرکت میکنم میام،خودشون گفتن ن میخاستیم یک ساعت کنار هم باشیم،نمیخاد بیای

بعدش رو ميگم كه اومدى خونه 

زنگى ميزدى ميگفتى براى فردا شب مثلا تعارف ميكردى 

مونا بلا قديم هستم ،كاربر سال ٩٤ .
بگو هر موقع ميخواين بياين خبر بديد تا باشم كه توقع بيجا نداشته باشن يكي از نشونه هاي بيشعوري همينه ...

گفتم خوبه همه گوشی دارن،در طول روز ب همه جا زنگ میزنین قرار نیست48ساعته توی خونه باشم

به نظرم وقتی شوهرت باشه تو روشون لگو که من که گفتم بیام گفتین نه

بعدم میخواستید فبلش زنگ بزنید

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
به نظرم وقتی شوهرت باشه تو روشون لگو که من که گفتم بیام گفتین نه بعدم میخواستید فبلش زنگ بزنید

گفتم،کنار شوهرم بودم گفتم،شوهرم گفت ناراحت شده کونشو بزنه توی لگن آب سرد😂😂

گفتم،کنار شوهرم بودم گفتم،شوهرم گفت ناراحت شده کونشو بزنه توی لگن آب سرد😂😂

دست راست شوهرت رو سر بابام😐

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
از پررو بازیشون تعجب میکنم انگار ازمن طلب دارن،واقعا راست میگن احترام زیادی باعث وظیفه و توقع میشه

اگه شوهرت این حرفو زده دیگه اصلا کشش نده انگار هیچی نشده ول کن دیکه