2777
2789

سلام به همه نی نی سایتی های عزیز.....بچه ها من اقدام به بارداری گرفتم قبل از پریودیم اقدام کردم ولی پریود شدم(متوجه منظورم که می شید؟؟)فردای بعد از پریودیم دوباره اقدام کردم الان ۸ روزه از پاک شدنم میگذره از امروز صبح تا همین الان که دارم تایپ میکنم و تایپک زدم دردی کاملاااا  مثل درد پریودی دارم حتی همش احساس میکنم الانه که خیس بشم و... گاهی حالت تهوع بهم دست میده بعد چند دقیقه خوب میشم دوباره حالت تهوع میگیرم....نمیدونم چرا اینجوریم شماها چی فکر میکنید احتمالش هس باردار باشم یا شایدم ماله عفونته؟ لطفا راهنماییم کنین ممنون💋🌹

خدایا شکرت ...ممنونم ازت   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی درد شبیه پریودی داشتم. اما مطمین نیستم ک هشت روز بعد اقدام بوده باشه. شاید دو هفته بعد بود. سینه هامم نوکش ب طرز فجیعی حساس شده بود. فک میکردم بخاطر لباسمه. اما باردار بودم. علایم هر کسی مختص خودشه. اینی ک میگی هم جزو علایم بارداری میتونه باشه. اگرم لک بینی مختصر داشتی ممکنه مال لانه گزینی باشه. تا ی مدتی رعایت کن. نپر وسیله سنگین بلند نکن. ندو. رابطه تو مراقب باش. تا ایشالا معلوم شه چ خبره

لایک نکنید اه
منم ی درد شبیه پریودی داشتم. اما مطمین نیستم ک هشت روز بعد اقدام بوده باشه. شاید دو هفته بعد بود. سی ...

باشه عزیزم ممنون از توصیه هات.....اگر تا فردا ام همینطور بودم چیکارکنم به نظرت؟ چون دردش واقعا کلافه و سر در گمم کرده 

خدایا شکرت ...ممنونم ازت