واقعا الان ويار دارم همش گشنمه يه موقع اشكم ميريزم
خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
اونی که قبل همسرتون دوست داشتیدو فراموش کردید ؟ الان هیچ حسی بهش ندارید ؟
اخه من یکیو دوس دارم ولی دوستیمون تموم شده خیلی وقته
نمیتونم فراموشش کنم میخوام ببینم میشه ؟
Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
دقیقا روز تاسوعا بود، رفته بودیم عزاداری. رفته بودن تو ی زمین. جایی نبوده که بگی کسی نباشه، متروکه بوده. اتفاقا کلی آدم اونجا بودن، زنبورا انگار لونه شون تو زمین بوده. بابام میگفت اصلا لونه اونا رو ندیدم، ینی اینقدر زیر زمین بوده که دیده نشده