2777
2789
منم روزای جدایی چقد گریع کردم...اه پشت سرم تیر میکشه از فکر کردن بعش... روزی که رفتم بیمارستات روز ...

جدایی چقد سخته واقعا😣😣😣😣😣💔💔💔

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
وای چقدر سخت ، من اصلا نمیتونم ازدواجم کنم به خاطر این  حس میکنم فقط اونو دوس دارم ، هیچکس به ...

از دل برود هرانکه از دیده رود

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدایی چقد سخته واقعا😣😣😣😣😣💔💔💔

اگه بی دلیل بشه...اگه بعد کلی خاطره بشه.اره.

ولی الان خدا کسی رو جلوی راهم قرار داده که یه تارموی گندیدع اشو به دنیا نمیدم

یه بار بی پرده پرسید اونو ذوس دارم عنوز

گفتم الان خدا بیاره بگه شیرین مال تو...زندگیتچنم بعشته

میگم نمیخامش

یه لحظه مکث نمیکنم و میام پیشت....

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
واییی چقدم کوچیک..لعنت بهشون ک بچه سه ساله رو از مادر جدا میکنن

اره واقعا لعنت،من تواون چن روز زندگی نکردم هیچوقت حلالشون نمیکنم تاعمر دارن باید عذاب بکشن

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏
اگه بی دلیل بشه...اگه بعد کلی خاطره بشه.اره. ولی الان خدا کسی رو جلوی راهم قرار داده که یه تا ...

عشقتون پایدار عزیزم..خوشبخت بشید❤❤عشق خیلی شیرینه

اره واقعا لعنت،من تواون چن روز زندگی نکردم هیچوقت حلالشون نمیکنم تاعمر دارن باید عذاب بکشن

دختر من کم مونده سه سالش کامل شه.انقد بهم وابستس ک حتی نمیتونم فکرشو کنم ازم جدا شه حتی لحظه ای واقعا سخته جداشدن از بچه..خدا روشکر ک دیدیش.

دختر من کم مونده سه سالش کامل شه.انقد بهم وابستس ک حتی نمیتونم فکرشو کنم ازم جدا شه حتی لحظه ای واقع ...

دختر منم خیلی بهم وابسته بودولی از خدا بی خبرا هرروز یکیشون میرفتن دخترمو میگردوندن ک کمبود منو حس نکنه

برام دعا کنین محتاج دعام🙏🙏

مرگ عروس دایی مامانم

چنان گریه هام بلند بود و عکسای عروسیشو نگاه میکردم

که سردرد شدم

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)