2777
2789

وقتی فهمیدم جواب آزمایشم مثبته و باردارم با شوهرم زار زار گریه کردیم از خوشحالی...  یک هفته بعدش وقتی دکتر گفت ححم خون تو رحم زیتده و جنین دیده نمیشه ک احتمال سقط ..تنهایی زار زدم وسط بیمارستان😔

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خيلي سريع اشكم موقع فيلم ديدن و اين چيزا در مياد

آخرين بار وقتي متري ٦ و نيم ديدم 

با سريال شهرزادم انگار زبونم لال مرگ عزيزي بود برام 

گريه ميكردما ...واسه سانچي نگو

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

همین دو روز پیش بود، وقتی فهمیدم زنبور داداشام و بابام رو نیش زده. بابام 23تا،داداش اولیم 6تا،داداش دومیم 25 تا. داداش کوچیکم چند روزه دیگه 3 ساله میشه. اینقدر گریه کردم که خدا میدونه

خدا نصیب کافر نکنه 

وقتی فهمیدم جواب آزمایشم مثبته و باردارم با شوهرم زار زار گریه کردیم از خوشحالی...  یک هفته بعد ...

عزیزم ناراحت نباش.ب صلاحتون بوده.ایشالله خدا ی نی‌نی سالم و صالح بهتون میده

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
اووهه عزیزم..حالشون ک خوبه؟؟

به لطف خدا بله خداروشکر ماشینمون ازبین رفت که اونم فدلی سرش هربار یادم میوفته اشکم درمیاد

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
من خيلي سريع اشكم موقع فيلم ديدن و اين چيزا در مياد آخرين بار وقتي متري ٦ و نيم ديدم  با سريا ...

😐😐😐😐😐😐😐اشکت دم مَشکِته مثل من

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

اخرين گريه ام عصر بخاطر بي نهايت تنهايم

خانواده پدري بي مهري دارم با هيچكدوم در ارتباط نيستيم تا همديگر را ببينيم سلام عليك كنيم

خانواده مادري هم بيشتر با مامانم در ارتباطن چون تويه شهرشون نيستيم احوالپرسي فقط 

دوستم ك بخاطر شوهرم كم رنگ شدن

خواهر شوهر و اينام ك همدم نيستن

امروز زار ميزدم بخاطر تنهايم

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰