2777
2789

امروز از ظهر تا همين الان دارم اشك ميريزم اينكه شوهرم همش اميد داد و گفتو گفت منم خوشحال با شكم حامله ام بلند شدم رفتم كلي كارا و تحقيقات دانشگاهو كردم ظهر زد زير همه چي ميگه نميخوام بري تو خونه بشين بشور بساب چرا چون از نظر ايشون هرزها دانشگاه ميرن و اگه من مدركي بگيرم و پستي داشته باشم ميزنم زير زندگي 

به قول خودش خوشي زير دلم زده ميخوام برم دانشگاه كه زندگيمو خراب كنم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحتیم وقتی بود ک بچمو ازم گرفتن نذاشتن ببینم خوشحالیم وقتی گریه کردم ک بعد۲۰روز بچمودیدم

عزیزممم.خدا هیچ مادری رو از بچش دور نکنه

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃

البته من خبر کشتی سانچی و هم شنیدم از ته دلم زجه زدم و گریه کردم.....خیلی سخت بود .از این حهت که همشون تحصیلکرده بودن ...واقعا حیف شدن😢 

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......
البته من خبر کشتی سانچی و هم شنیدم از ته دلم زجه زدم و گریه کردم.....خیلی سخت بود .از این حهت که همش ...

واقعا ناراحت کننده بود😣😣

خبر فوت همسر دوست شوهرم واقعا شوکه شدم هنوزم بعد از یکسال هر وقت یادم میفته از ته دل ناراحت میشم و بعضی اوقات گریه میکنم هر چند هنوز هم باور نکردم

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
امروز از ظهر تا همين الان دارم اشك ميريزم اينكه شوهرم همش اميد داد و گفتو گفت منم خوشحال با شكم حامل ...

وایییی😣😣😣😣😣

اشک ناراحتیم وقتی بود که از عشقم به اجبار جدا شدم. اشک شوقم وقتی بود که صدای قلبه بچمو شنیدم هیچوقت ...

ببخشید  یعنی با یه نفر دیگه ازدواج کردید؟

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍