2777
2789

سلام  

خواستم اطلاع رسانی کنم برا افرادی ک اطلاع ندارن  ....  شروع  تاپیک جدید  دنبال باورهای جدیدی هستم برای رشد خودم     و حالا تولد مجدد همون تاپیک و ادامه اون تاپیک  با عنوان تاپیک      من خودم را دوست دارم  از همون استارتر

هرکار کردم نشد آدرسش رو بذارم    لطفا نام تاپیک    من خودم را دوست دارم سرچ کنید   استارترش بانو آرتمیس یا همون پرنسس 39 سابق هست.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3191650/من-خودم-را-دوست-دارم

ممنونتم..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش  بعدا سر فرصت بخونم ببینم چیه 😃

عالیه   عالی ...

وای خدایا من و این همه خوشبختی محالهههه😍 باید چیکار کنیم حالا؟؟ اینجا حرف بزنیم؟! پرنسس مگه الان ...

بله گلم برگشته    منم از خوشحالی  گریه کردم     بله تو لینکی ک  داده شد هست با نام   بانوآرتمیس

وای خدایا من و این همه خوشبختی محالهههه😍 باید چیکار کنیم حالا؟؟ اینجا حرف بزنیم؟! پرنسس مگه الان ...

اینجا نه    تو تاپیک  من خودم را دوست دارم.