2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شون زود به دنیا نیومد

نه سر موعد خودش دنیا اومد ولی کامل تو خونه خوردن و خوابیدن،حتی کارای منزلم نکردن،چون دکتر هشدار داده بود بهشون حتی از دسشویی فرنگی فقط استفاده کنن،راه نرن زیاد ،تو خونه ب پهلو چپ بخوابن،

متاسفانه جای یکی از همکارا هم هستم که نمیتونم فردا رو مرخصی بگیرم😭

بچه مهمتره ،اگه سلامتیش مهمه تو خونه باشید و استراحت کنید،لکه بینی ربطی ب عقونت ندارهاصلا،کلا مقوله ش جداست،عفونت ک دکتر پماد میده و رفع میشه چون عفونت داشتن خودش باعث زایمان زودرس میشه و فقطم عفونت با معاینه دکتر قابل تشخیصه ،

عمه من حتی خون ریزی هم داشت تا ماه آخر بچش هم به موقع دنیا اومد حتی تو آزمایش غربال گری هم بچشو 5درصد دکتر گفته بود ناقصه ولی خدارو هزار مرتبه شکر از همه بچه ها سالمتر و زیباتره هیچ مشکلی هم نداره بیشتر از هم سن و سالاش هم میدونه