2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل شما حل شد؟ بچتون سلامت به دنیا اومد؟ منم مثل شما تو ماه ششم لکه بینی پیدا کردم. خیلی نگرا ...

عزیزم منم الان ماه ششم هستم و دو روزه لکه بینی دارم.خیری نگرانم بچه شما بسلامت به دنیا اومد؟

عزیزم منم الان ماه ششم هستم و دو روزه لکه بینی دارم.خیری نگرانم بچه شما بسلامت به دنیا اومد؟

آره عزیزم خدا رو شکر مشکلم حل شد و بچم سلامت به دنیا اومد. من اونموقع سریع خودمو رسوندم دکتر. برام آمپول پرلوتون خارجی و شیاف و قرص نوشت و استراحت مطلق برای حدود دو سه هفته.

انشاءالله برای شما هم به خیر میگذره ، نگران نباش فقط گلم شما  باید سریع خودتو برسونی مطب دکتر. رفتی دکتر؟ چی گفت چی کرد؟

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

چه بارداری پر استرسی داشتم. هر روزش یه داستان بود. جونم به لبم رسید تا گذشت. 

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

خدا رو شکر عزیزم.خدا حفظش کنه براتون.من از چند جهت به هم ریختم.از اول بارداری بعضی روزا لکه داشتم که با شیاف رفع شده.تو سونو هم هیچ مشکلی نداشتم و همه چی اکی بوده. البته اینم بگم که از اون روز اول بارداری تا الان عفونت دارم چند دوره دارو مصرف کردم اما بیفایدس.چن روز پیشم سر ی مشکل خیلی عصبی شدم و گریه کردم حتی انقد عصبی بودم که خون دماغم شدم‌.روز بعدشم که تا امروز که سومین روزه لکه داشتم و هر شب دارم شیاف استفاده میکنم البته همون شب بخاطر ترشحات لعنتی قرص واژینال کلوتریمازول هم استفاده کردم.دیگه نمی‌دونم از چی باشه .کلا کلافه شدم😭فقط از خدا می‌خوام این روزا زودتر بگذره و بچمو بسلامت بغل بگیرم.شمام برام دعا کنید