سلام ما کلی دوا درمان کردیم نشد آخرین راهی گذاشتن جلو پامون جنین اهدایی حتی اونم گرفتیم نشد الان به این نتیجه رسیدیم بچه از شیر خوارگاه بیاریم اما میترسم از حرف مردم از سالم بودن بچه که هست یا نه از این که حق انتخابی هم ندارم خودشون انتخاب میکنن یا باید ببری یا نبردی هم دوباره یکسال تو نوبت
مردمم هیچی نگفتن همه هم کلی استقبال کردن و الان جونه همه واسه دخترم درمیره و روی سرشون میزارن دخترمو. مخصوصا فامیل شوهرم
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
بچه ای هم که بهت معرفی میکنن میتونی هر ازمایشی خواستی انجام بدی
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نه بهزیستی معرفی میکنه ولی اگر به هر دلیلی به دلت نبود میتونی منتظر معرفی بعدی باشی