2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3452 بازدید | 178 پست
ببخشید مثلا تو مشکل خودمون چه تحریکی کردم من میخواستم برم اموزشگاه رانندگی به همسرم ۲ هفته گفتم از ا ...

هر دو مقصر هستین باید بیشتر به هم احترام بذارین احترام احترام احترام .... تمرین کن یادت نره 

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 
هر دو مقصر هستین باید بیشتر به هم احترام بذارین احترام احترام احترام .... تمرین کن یادت نره 

من چه بی احترامی دقیقا بهش کردم؟غیر این که انتظار داشتم به خواستم احترام بزاره؟هر چی فکر کنی بهم گفت من هیچی بهش نگفتم تازه بعدش بهش زنگ زدم گفتم اگه من مقصرم باشه معذرت ببخش به عربده ای کشید که پرده گوشم باره شد تازه اقا نمیاد بگه بخاطر توهین هام معذرت فکر میکنه بهش زنگ میزنم نمیاد جلو منتظر زنگ من😏

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی دیروز نبودش

متاسفم ک با وجود ی بچه کتکت میزنه تو مادر بچشی حتما ببرش مشاوره 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
متاسفم ک با وجود ی بچه کتکت میزنه تو مادر بچشی حتما ببرش مشاوره 

اینقدر بچم گناه داره مظلومه🥰🥰از دیشب تا حالا اومد خونمون اصلا حال نکردم پاشم ی چیزی بهش بدم بخوره .رفت ی کیک پیدا کرده نشسته خورد .واس بچم بیشتر داغونم چون دخترم هست

سلام علیکم امروز روز ویژه شروع چله زیارت عاشورا و چله حق شناس است چله آیت الله حق شناس یک مجموعه اعمال عبادی فردی است که شامل ۴۰روز  زیارت عاشورا و دعا ونمازهدیه و نماز زیارت ....پشت سرهم هست تا روز اربعین  که منجر به حاجت روائی قطعی میشه و کلید حل مشکلات بخت گشائی ازدواج مشکلات خانوادگی روحی روانی شفاو...است این عمل قابل نیابت هست اگه نائب خواستین بنده در خدمتم بنده خانوم روحانی، واعظ مجالس دینی مذهبی زنانه ام

وووووه .... شما دیگه خیلی پیاز داغش رو زیاد کردی من الان خودم مجردم تنها زندگی میکنم همه کارای خونه ...

منم شاغلم 

مهندسم 

مسئولیت طراحی دستگاههایی رو بر عهده دارم که میلیاردی قیمتشونه 

چرا اغراق می کنی؟ 

چه استرس وحشتناکی؟؟؟؟؟/ 

وووووه .... شما دیگه خیلی پیاز داغش رو زیاد کردی من الان خودم مجردم تنها زندگی میکنم همه کارای خونه ...

برادر من شما یه زندگی مجردی داری و کارای خودت و میکنی و تمام!ما باید مهمون داری کنیم.پرستاری از بچه و همسر موقع مریضی.اونایی که مثل من مستاجرن هرسال اساس کشی که واقعا طاقت فرساس.شوهر خونه رو به هم میریزه جمع و جور کنیم.روابط زناشویی.کمک به مادرشوهر!بچه داری.جمع و جور کردن کثیف کاری های بچه.مدل به مدل غذا درست کردن.و در عین حال باید تمیز و مرتب و خوش اخلاقم باشیم!ایا چیز کمی هست؟خیلی از خانما درکنار اینا شاغل هم هستن تازه!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من که مجردم ولی اگه زن داشتم همه تلاشمو میکنم از دستم ناراحت نشه اگر مشکلی پیش بیاد براش یه هدیه میخ ...

اوووووووووه چه آقای خوبی😒

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
الان میگی همسر منم همیشه میگه دوست ندارم عشقم از دستم ناراحت بشه فلان بشه پس خشم رو تو خودم می ریزیم ...

دقیقا گل گفتی همسر منم خیلی دوستم داره وشکی ندارم ولی وقتی عصبانی بشه خیلی بی ادب میشه اخرین بار تمام بی احترامیا که تو پیام بهم داده بود وروکاغذنوشتم وهر یکیشو چسبوندم یه جا وقتی اومد شوکه شد وازم معذرت خواهی کرد اما حق به جانب شدوگفت مقصر، خودت بودی

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری