2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3452 بازدید | 178 پست
من دوسال پیش با شوهرم بحثم شد یهو چسبید بهم با دستاش کل صورتم خون شده بود همه جای صورتم کند رفتم دکت ...

منم تو یه دعوا اومد بزنه تو گوشم دستش خورد رو بینیم  بینیم شکست الانم کجه

فکرشو بکن نذاشتم هیشکی بفهمه وعده عنل زیبایی داده نمیدونم اخرش انجامش بده یا نه اما اگر نده نمیبخشمش فقط در این صورت میبخشمش

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
من برا خانمها خونسردم خانمها محترم هستن توی اوج عصبانیت دست بزن ندارم ولی برا اقایون دست بزن دارم با ...

😁😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اونم کنترل کن

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردی خانوما تو خونه میگردن سوت میزنن؟  میدونی زندگی بدون یه روز مرخصی یه روز مال خودت بودن ...

واقعا کار بدون حقوق

مردا مرخصیاشونم با حقوقه

برادر من شما یه زندگی مجردی داری و کارای خودت و میکنی و تمام!ما باید مهمون داری کنیم.پرستاری از بچه ...

گل گفتی مخصوصا ریخ توپاش های آقا وبچه هاشو جمع کردن

حالا فک کن خانوادگی سرماخورده ایم از بچه وشوهرو خودمون با یه حال بد فقط خواب میخوایم بچه وشوهرت استراحت میکنن اونوقت خانم خونه باید بلند شه براشون سوپ بپزه داروهاشونو بده پوشک بچه عوض کنه تب بچه رابیاره پایین شام وناهار درست کنه ای خدا😭

زن بودن درد بزرگیست

بدتر از اون مادربودن

گل گفتی مخصوصا ریخ توپاش های آقا وبچه هاشو جمع کردن حالا فک کن خانوادگی سرماخورده ایم از بچه وشوهرو ...

👍👍فدات.اخ دقیقا من بچه ندارم ولی چندبار پیش اومده هردومون مریض شدیم و با اون حالم مجبور بودم پرستاری و اشپزی کنم😤

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
👍👍فدات.اخ دقیقا من بچه ندارم ولی چندبار پیش اومده هردومون مریض شدیم و با اون حالم مجبور بودم پرستا ...

من دوتا بچه دارم هروقت یکیمون مریض میشه دیگه4تامون مریض میشم، امسالم 10 بار سرماخوردیم 

آخ اگه بدونی چی کشیدم نه مامانی به فکرمه نه مادرشوهری دارم😭

من دوتا بچه دارم هروقت یکیمون مریض میشه دیگه4تامون مریض میشم، امسالم 10 بار سرماخوردیم  آخ اگه ...

خیلیی سخته👍😔منم فقط خودمم.مادرم که یه شهر دیگه س مادرشوهرمم که عمراا قدمی واسم برداره

برادر من شما یه زندگی مجردی داری و کارای خودت و میکنی و تمام!ما باید مهمون داری کنیم.پرستاری از بچه ...

من هم کارای خونه رو انجام میدم هم کارای بیرون چرا میگید فقط کارای خونه رو میکنی و تمام . بیشتر وقتا هم مهمون دارم . خانمهایی که شاغلن حسابشون جداست ولی خانمهای خانه دار کاری که انجام میدن راحتتر از کار شوهرشونه نمیگم زحمت نمیکشن چرا اتفاقا خانمها هم خیلی زحمت میکشن ولی درست نیست منت بذارن کار بیرون از خونه سخته بیشتر فشار زندگی رو آقایونه اگر مرد کار نکنه شما نمیتونی زندگی کنی ولی اگر شما کار نکنی درسته زندگی بهم میریزه ولی بازم میچرخه چون نان آور خونه داره کار میکنه 

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 
من هم کارای خونه رو انجام میدم هم کارای بیرون چرا میگید فقط کارای خونه رو میکنی و تمام . بیشتر وقتا ...

بله درسته.ولی از اول خلقت مرد وظایف سنگین تری رو دوشش بوده چون سیستم بدنیش و روحیاتش خشن تر از جنس زنه!قبول دارم کار بیرون واقعا سخته ولی بعضی مردا هم خب کارشون پشت میزه و چندان وحشتناک نیست!ولی بازم تا حدودی حرف شمارو قبول دارم

اینقدر بچم گناه داره مظلومه🥰🥰از دیشب تا حالا اومد خونمون اصلا حال نکردم پاشم ی چیزی بهش بدم بخوره ...

آدمش کن. زندگیتو مدیریت کن ب دخترت حسابی برس گناه داره

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
😠😠

ببخشید😂😂😂

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
از این کارا خ میترسم 😭😭😭😭

عزيزم شما بهش بگو به يه شرط ميبخشمت كه بياى كتبا تو محضر تعهد بدى اين كارو تكرار نميكنى و  اگر مجدد تكرار كردى (حتى يكبار دست روى من بلند كنى) و من برم پزشكى قانونى ثابت كنم حق طلاق به من داده ميشه

حساب كار دستش مياد

تا قبول نكرده كتبا تعهد بده آشتى نكن.