گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
چرا اینقدر مردهایی که کتک میزنن زیاد شده اصلا باور کردنی نیست 😐ریشه مشکل کجاست؟
بی اعصابی ملت عزیزم مردا قاطی کردن البته کم زنا هم بی اعصاب نیستن😥
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دیشب داشت به من فش میداد بچه دوساله رفت طرفش با مشت زد تو سر بچم سرش باد کرده
خدا لعنتش کنه😭
خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
من که مجردم ولی اگه زن داشتم همه تلاشمو میکنم از دستم ناراحت نشه اگر مشکلی پیش بیاد براش یه هدیه میخ ...
آفرین لطفا این پستها رو بخون ازدواج کردی به زنت احترام بذار اگه مشکلت تو عصبانیت اینه که دست به زن پیدا میکنی یا ازدواج نکن یا برو درمان شو
راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...
من که مجردم ولی اگه زن داشتم همه تلاشمو میکنم از دستم ناراحت نشه اگر مشکلی پیش بیاد براش یه هدیه میخ ...
الان میگی همسر منم همیشه میگه دوست ندارم عشقم از دستم ناراحت بشه فلان بشه پس خشم رو تو خودم می ریزیم ولی چند باری درست خودشو کنترل کرد ولی آخراش همین ۳ روز پیش هر چی از دهنش اومد گفت اصلا بزاریم من مقصرم ولی حق توهین نداشت منم نداشتم که اون همه حرف زد جواب یکیش رو ندادم وقتی هم آشتی کنیم حق به جانب میشه خودت باعثش هستی😏همه مردا همینن
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بهش بگو دو ملیون میگیرم میبخشمت یا یه انگشتر طلا برام بخر یا به مدت سه ماه همه کارای خونه رو ...
این برای آدمای نرمال جواب میده ولی مردی که دست روی زنش بلند کنه سادیسم داره
خدا، گاهی به صورت لیوانی آب خنک است، گاهی به صورت پسرکی که به روی زانوان شما می جهد، یا زنی افسونگر و یا فقط به صورت یک گردش کوتاه سحری. خوشا به سعادت کسی که بتواند او را در زیر هر نقابی بشناسد!