2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3452 بازدید | 178 پست
آفرین لطفا این پستها رو بخون ازدواج کردی به زنت احترام بذار اگه مشکلت تو عصبانیت اینه که دست به زن پ ...

من برا خانمها خونسردم خانمها محترم هستن توی اوج عصبانیت دست بزن ندارم ولی برا اقایون دست بزن دارم با مشت محکم میزنم توی صورتش 

تو که به ما نمیای لااقل به خودت بیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شرط اول ازدواجم این بود اگه دست روم بلند کنه دیگه رنگمو نمیبینه 

الانم دوتا بچه دارم تا حالا اینکارو نکرده 

ولی یه بار عصبی بود یه بار بزنمت و فلان ... 

گفتم منتظرم بزنی ببینی چقد سر حرفم هستم بچه ها مال خودت خداحافظ 

منم تا اینجا زندگی آدمی نبودم حرفم دوتا بشه واقعا بزنه میرم بی درنگ 

مردی یه بار بی احترامی کنه از چشم میافته دست بلند کنه تا آخرش همینه 

من فوق آرومم یه بار داد و بیداد کرد منم شروع کردم یه سره دادو بیداد سریع منو برد اتاق آخری که تو آپارتمان آبروش نره نسشت میگه عزیزم بگو چیزی شده 🤯🤯🤯😳😳😳😳

بعد دیدم نه بابا پس اینام میدونن چیکار میکنن 

خیلی کاراشون عمدیه حالا من تو دلم بهش خندیدم مغزشو اندازه بچست 

دیشب دخترم داشت میرفت بغلش یهو زانوشو گذاشت رو قوزک پاش  انقده آخ و اوخ کرد گفتم جمع کن خودتو بچه زهله ترک شد 

نمیدونم آی قوزک پام شکست و ... 

دید محل نمیدم یادش رفت بعدم همچین راه میرفت گفتم چی شد نشکسته؟! 

مردا رو زیاد اهمیت ندید رو سرتون سوار میشن

الان میگی همسر منم همیشه میگه دوست ندارم عشقم از دستم ناراحت بشه فلان بشه پس خشم رو تو خودم می ریزیم ...

درسته مردها بخاطر فشار کار و زندگی یه مقدار عصبی هستن ولی حق ندارن به خانمشون اهانت کنن البته خانمها هم باید شرایط روحی آقایون رو درک کنن به آقایون احترام بذارن اذیت نکنن همه فشار زندگی مشکلات گرونی استرس روی مردهاست

درسته مردها بخاطر فشار کار و زندگی یه مقدار عصبی هستن ولی حق ندارن به خانمشون اهانت کنن البته خانمها ...

فکر کردی خانوما تو خونه میگردن سوت میزنن؟ 

میدونی زندگی بدون یه روز مرخصی یه روز مال خودت بودن یعنی چه فداکاریه؟ 

هیچ وقت نمیتونه جای یه زن باشه مخصوصا خانه دارش 

زنها دغدغشون از مردا بیشتره 

بزرگ کردن و تربیت کردن بچه فقط آدمو پیر میکنه بقیش که خودش کتاب میشه 

مرد باید قدر دان باشه 

درسته مردها بخاطر فشار کار و زندگی یه مقدار عصبی هستن ولی حق ندارن به خانمشون اهانت کنن البته خانمها ...

با همه اینا حق ندارن توهین کنن همسرم به من میگه بمیر من نمیتونم بهش بگم تو بمیر؟هر چی میگفت منم می تونستم ۱۰ برابرش بگم نمی تونم؟ولی من به خودم اجازه توهین نمیدم مردا هم هر چقدر فشار باشه نباید به خودشون اجازه توهین بدن چون قراره یه عمر باهم زندگی کنن بعدا اگه هدیه هم بخره بیاره ارزش نداره چون خانما با دیدن اون بیشتر یاد رفتار طرف می افتن من وقتی همسرم بهم توهین میکنه یه مدت وقتی بهش میگم دوست دارم از ته دلم نیست ولی اینار که این همه توهین کرد من یه مدت نمی تونم باهاش خوب باشم نمی تونم بهش بگم دوست دارم چوم تو کلمه هزار تا فوش طرف خوابیده جتی اگه بیاد معذرت خواهی کنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
فکر کردی خانوما تو خونه میگردن سوت میزنن؟  میدونی زندگی بدون یه روز مرخصی یه روز مال خودت بودن ...

وووووه .... شما دیگه خیلی پیاز داغش رو زیاد کردی من الان خودم مجردم تنها زندگی میکنم همه کارای خونه رو خودم انجام میدم ظرف میشورم غذا میپزم لباسامو میشورم و و و و..... شاغل هم هستم همه کارای بیرونم خودم انجام میدم سر هیچکس منت نمیذارم 

حرف من اینه که کار بیرون خونه خیللللی سخت تر از کار داخل خونست پول درآوردن سخته استرش وحشتناکه برا مردها اعصاب نمیمونه شما توقعت از زندگی خیلی بالاست خانمها آقایون رو درک نمیکنن 

با همه اینا حق ندارن توهین کنن همسرم به من میگه بمیر من نمیتونم بهش بگم تو بمیر؟هر چی میگفت منم می ت ...

شما یک طرفه قضاوت میکنی بعضی خانمها بارفتار اشتباهشون مرد رو تحریک میکنن عصبیش میکنن با لج کردن با غرغر کردن با داد زدن و ....  بعضی خانمها بلد نیستن با یه مرد درست رفتار کنن نتیجش دعواست آخر سر هم زن میگه من هیچ تقصیری ندارم شوهرم دیوونست یا عصبیه یه مریضه این بی اصافیه 

مرد تا تحریک نشه عصبانی نمیشه بدون دلیل داد نمیزنه زنش رو کتک نمیزنه 

شما یک طرفه قضاوت میکنی بعضی خانمها بارفتار اشتباهشون مرد رو تحریک میکنن عصبیش میکنن با لج کردن با غ ...

ببخشید مثلا تو مشکل خودمون چه تحریکی کردم من میخواستم برم اموزشگاه رانندگی به همسرم ۲ هفته گفتم از این آموزشگاه مدارک و پولش رو  بپرس برم ثبت نام ولی نپرسید هی گفتم گفت بابا وقت ندارم چند بار گفتم آخرش گفت چرا می مونی خونه روانی میشی 😏خودت پاشو برو بپرس خب دیدم نرفت خودم رفتم ولی چند روز پیش خواهرش ازش خواست یه کاری براش بکنه بپرسه گفت اگه وقت نداری خودم میرم گفت نه بابا وقت دارم خودم میرم 😒من اصلا نمیگم برا خواهرش چرا این کارو کرد ولی وقتی دیدم به من میگه وقت ندارم به خواهرش میگه وقت دارم حتما انجام میدم من نباید ناراحت بشم؟من خودم با داداش خودم همچین رفتاری کنم همسرم ناراحت نمیشه؟وقتی بهش گفتم اره یدونه وقت ندادی ارزش ندادی برگشت قاطی کرد گفت اره چون ارزش نداری هر چی که فکر کنی بهم گفت یعنی واقعا حق داشت؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من برا خانمها خونسردم خانمها محترم هستن توی اوج عصبانیت دست بزن ندارم ولی برا اقایون دست بزن دارم با ...

امیدوارم واقعا این طور باشید ممنون

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...