2777
2789
عنوان

کاربرparibabaبیا بیا بیا😭😭😭😭

295 بازدید | 21 پست

بگو تو تاپیک عکس چی گفتی منو ریپ کردی؟ 

الان ترکیده ندیدم چی گفتی دارم میترکم از کنجکاوی😭اگه نگی چی گفتی من صبح فردا رو نمیبینم رحم کن به جوانیم بگو چی گفتی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیک عکس 

لنتیا چرا من ندیدم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها شما میتونید کاربر تمنا۲۰تهران رو تگ کنید

هرجوری میخوام تگش کنم نمیشه

بینید شما ها میتونید؟

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
😐😐😐

ببخشید اون لینک کانال تو امضاتون چرا نمیشه وارد شد میگه درخواست عضویت مسدود شد 

رژیم میدن خانم زهرا بیجن؟ ، اسم خاصی داره رژیم ایا؟

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
ببخشید اون لینک کانال تو امضاتون چرا نمیشه وارد شد میگه درخواست عضویت مسدود شد  رژیم میدن خانم ...

آره برای هر کس فرق داره...تو پروفایلمه میشه که...اگه نمیشه برو سرچ کن"کلینیک تغذیه و رژیم درمانی"میاد...