2777
2789
عنوان

کاربرparibabaبیا بیا بیا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 21 پست
چطور تگ میکنن؟ 

@رو بزار بعد اسم کاربریشو بدون فاصله بنویس بعد چندتا مورد میاد نام کاربریش رو از توی همون موارد پیدا کن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
آره برای هر کس فرق داره...تو پروفایلمه میشه که...اگه نمیشه برو سرچ کن"کلینیک تغذیه و رژیم درمانی"میا ...

رژیم کتو نیست ؟

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اون لینک کانال تو امضاتون چرا نمیشه وارد شد میگه درخواست عضویت مسدود شد  رژیم میدن خانم ...

سلام عزیزم 

آره رژیم میده 

خیلی ام خوبه، منم واقعا راضی بودم چون کارش درست و اصولیه 

با حوصله وخوش اخلاق هم به همه ی سوالا جواب میده 

خدا خیرش بده 

رقیه جووون ممنون که معرفی اش کردی 😍🌹

خدا خیرت بده 

آره برای هر کس فرق داره...تو پروفایلمه میشه که...اگه نمیشه برو سرچ کن"کلینیک تغذیه و رژیم درمانی"میا ...

سلام رقیه جووون 

ازت واقعا ممنونم 

من توی پروفایلت آدرس اون کانال تغذیه رو دیدم، خیلی عالیه 

هم رژیم خانم دکتر عالی بود، اصلا اذیتی نداشتم، پر زحمت و دردسر هم نبود 

و هم مطالب کانالش عالیه، درسا و اصولی و علمی 

کلی چیز ازش یاد گرفتم 😍

گاهی مطالبشو اینجا هم میذارم بقیه هم بخونن 

خلاصه که خیلی خیلی ممنون ازت 

خدا خیرت بده 😍🌷