2777
2789

من پنج تا داداش دارم یکیشون چهار ساله ازدواج کردم رنگ خونمم ندیده حتی پاگشامم نکرد منم چهار ساله نرفتم خدا خودش به سر شاهده کوچکترین اختلافم نه با خودش داشتم نه با زن وبچش که بگم بخاطر اون نیومده منم قول دادم تا نیاد نمیرم،خدا حفظشون کنه همین بی خیال ولشون کن 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
آره ..ازرفتاراش مشخصه ..وقتی باداداشم دوکلمه حرف بزنم اخماش میره توهم و باد میکنه 

وا😐

چقدرمسخره

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشای منم زنگ نمیزنن.مگر اینکه خونه مادرم ببینمشون.فقطم حواسش به اینه که جلو زنش درست دولا راس شیم ...

خودت جوابشووو بده بزار بشینه سر جااششش

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
وا😐 چقدرمسخره

بخدا 😔

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
من داداشم مجرده سالی یه بارم بهم زنگ نمیزنه بعضی وقتا که من میرم خونه مامانم اینا باشه همدیگرو میبین ...

عزیزم اگه درست بخونی من اصلا نگفتم تقصیر خانومشه نمیزاره بهم‌زنگ‌بزنه‌.من‌دارم خودشونو میگم میگم ببین خواهرا اونقد ذوق داداش میکنن اخرشم تا که ازدواج کردن انگار نه انگار خواهری داشتن

وای منم دوتا دارم دیروز از سفر اومدم هیچ کدوم از خواهر برادرام بهم زنگ نزدن سرشب بخاطر همین موضوع دع ...

ب پشمات بابا حرص نخور همه جا همینه

آن دلبر شیرین که سپردی به منش👶میسپارم به ننش 😒بابت اخلاق عنش💩
متاهل نوشتنشو میگم‌دوساعت داشتم فکر میکردم چی نوشته

عزیزم‌ عرض کردم هواسم به اشتباهم نبود حالا شما ببخش اینقدم نیاز نبود تحقیر امیز حرف بزنی بخاطر یه غلط املایی ممکنه برا هرکسی پیش بیاد حتی استاد دانشگاه

من پنج تا داداش دارم یکیشون چهار ساله ازدواج کردم رنگ خونمم ندیده حتی پاگشامم نکرد منم چهار ساله نرف ...

بخدا داداشای منم خونم نیومدن تاحالا.با اینکه شوهرمم نیستش تنهام یه سر نمیزنن.تا یه کلمه هم‌با داداشم حرف بزنم.خانومش جواب سنگینی بهم میده.یا داداشم اول از خانومش نظر میخاد حالا سر حرف خاصیم‌ نه ها همینجور حرفای عادی.حالا من از خانومش توقع ندارم دختر مردمه.ولی از داداشم ک اینقد دوسش دارو ذوقش میکردم‌برا عروسیش خودمو کشتم توقع دارم یه کم حالمو بپرسه

همه همینطور تقریبا

الان همسر من سال ب سال ب خواهرش زنگ نمیزنه اونم همینطور مگر کار مهمی داشته باشن 

با اینکه خیلی رفت و امد داریم و رابطمون عالیه 

اما مشکلات و مشغله های زندگی این فرصتهارو از آدما میگیره 

لطفا توقع بیجا نداشته باشیم همه گرفتارن 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
خودت جوابشووو بده بزار بشینه سر جااششش

یه بار جواب زنداداشمو دادم یه ماه با داداشم دعوا کرد و دعوارو به خونواده ها کشوند.به خاطر داداشم میخاستم قطع رابطه کنم که حداقل داداشم اذیت نشه ولی خود داداشم گفت نمیخام قطع رابطه کنیم.ولی کل رابطم با داداشم شده سلام و خدافظ.سعی میکنم با زنشم زیاد صحبت نکنم که دوباره مسئله ایجاد نکنه.شاید اگه خودش برادر داشت  درک میکرد

خب طبیعیه اقایون بعد ازدواج مشغله فکریشون خیلی زیاد میشه ما خانوما مشغله امون کمتره اگر اونا یادشون میره ما باید زنگ بزنیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏