2777
2789

من خودم تک دخترم واخری م..دوتادااداش متاهل دارم.

زنگ ک بمن نمیزنن وفقط ب مادرم اینابزنگن احوالمو مبگیرن ولی ی دفعه مادرم گوشیش خراب بود زنگ میزدن بمن..رفتارشونم عادیه چون انتطارخاصی م ازشون ندارم خودشونم خوب باشن زناشون زیادنمیزارن..توقع توکم کنی حساسیتت کمترمیشه

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طبیعیه اقایون بعد ازدواج مشغله فکریشون خیلی زیاد میشه ما خانوما مشغله امون کمتره اگر اونا یادشون ...

این درسته اقایون مشغله فکریشون زیاده.ولی خوب ماهی یه بار زنگ زدن به خواهرشون احوالی پرسیدن تو وقتای بیکاریشون به جای بر نمیخوره

اصلا  چیز  مهمی نیست فردا گیر افتاد  خواهر دار میشه

دقیقا هروقت مشکل مالی برمیخورن یاد من میفتن.منم دلم نمیاد بهشون ن بگم.مثلا داداشم میخاست طلا بفروشه بعد باخانومش زنگم زدن ک طلاهامون بخر اونم‌چی به قیمت خودمون خریدیم.گفتم خوب ببریم طلافروشی قیمت بزنه.گفتن نه طلافروشی الان به قیمت دسته دو میخره.اون اجرتو مالیاتی که بابتش دادیم ضررمون میشه تو همون قیمت ک خودمون خریدیم پول اجرتو ایناهم ک دادیمون بهمون بده.گفتم خوبه والا خری گیر اوردین سواری بگیرین ضرر شما نشه ضررمن بشه.هیچی دیگه گفتم پول ندارم داداشم.ولی خانومش بهم حسادت داره من سال تا ماه هم نمیبینمشا.بعد هی به داداشم میگفت بهت گفتم بهش زنگ‌نزنا ولش کن.

من خودم تک دخترم واخری م..دوتادااداش متاهل دارم. زنگ ک بمن نمیزنن وفقط ب مادرم اینابزنگن احوالمو مب ...

ینی من میخام داداشم یه بار احوالمو بپرسه توقعم خیلی زیاده؟مگه من توقع کمک مالی ازشون دارم یا توقع دارم هرسری میان با دست پر بیان.بخدا تاحالا هزارتومنم هدیه برامن نخریدن منم اصلا توقع ندارم.انشالله خدا سلامتی بده به داداشام.ولی خب خیلی بی معرفتن

همه همینطور تقریبا الان همسر من سال ب سال ب خواهرش زنگ نمیزنه اونم همینطور مگر کار مهمی داشته باشن& ...

خوبه والا ینی یه احوال پرسی با خواهر توقع بیجا حساب میشه واسه شماوعروسا.والامن درک نمیکنم اینای ک میگن توقع زیاده و بیجا

بعد همین عروسا میان تاپیک میزنن که هر هفته خواهرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم میخوام قطع رابطه کنم😐😐😐

من با اینکه شوهرم نیستش ولی همیشه به خواهراش زنگ‌میزنه تصویری پیام میده بهشون خیلی باهاشون در ارتباطه والا تاحالا دخالت نکردم ک نبایددبهشون پیام بدی.یه بارم سر چیز دیگه بحثمون بود برا اون‌سوء تفاهم پیش اومد فک کرد من‌میگم باهاشون قعط رابطه کن بعد منو دعوا کرد ک به تو رلطی نداره من باخواهرم حرف میزنمو اینا.منظورم اینکه همیشه سراغ خواهراشو میگیره.ولی خب داداشای من هیج ارتباطی باهام ندارن نمیدونم چرا تاحالاهم دخالتی نداشتم تو زندکیاشون

آره ..ازرفتاراش مشخصه ..وقتی باداداشم دوکلمه حرف بزنم اخماش میره توهم و باد میکنه 

مثلا فک میکنه شما با داداشتون حرف زدین ازش توقع پولی چیزی دارین.چ ادمای پیدا میشنا‌اصلا یه ذره فک نمیکنن که ایشون اول داداش شما بوده بعد شده شوهر اوشون

خوبه والا ینی یه احوال پرسی با خواهر توقع بیجا حساب میشه واسه شماوعروسا.والامن درک نمیکنم اینای ک می ...

ینی من خواهر نیستم فقط عروسم 

عزیز من همه گرفتارن خب درک کنیم 

اینقدی ک من ب خواهرشوهرم زنگ میزنم و باهم رفتو امد میکنیم با مامانش نمیکنه چ ربطی ب عروس و این چیزا داره 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
وای منم دوتا دارم دیروز از سفر اومدم هیچ کدوم از خواهر برادرام بهم زنگ نزدن سرشب بخاطر همین موضوع دع ...

ولشون کن وقتی زنگ‌نزدن خودت عصبانی نکن فقط بزار به وقتش تلافی کن

همشون همینن .بنظرمن خیلی نامردی ک آبجیاشون ویادشون میره

اره خیلی نامردیه.اینجوری فکرش میکنم قربون دختر برم که هرجا شوهر کنن حتی یهوشهر دور خونوادشون یادشون نمیره جونشون میره برا پدرو مادرو خواهر برادر بخدا

این درسته اقایون مشغله فکریشون زیاده.ولی خوب ماهی یه بار زنگ زدن به خواهرشون احوالی پرسیدن تو وقتای ...

خب اصلا یادشون نیست که بخوان زنگ بزنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏