من دوتا داداشام متهلن اصلا سال تا ماه احوال من که خواهرشونمو نمیپرسن.حتی یکیش ک میبینمش هم محلم نمیده خودشو خانومش یه طرفی میشینن پچ پچ میکنن.حتی چن ماه پیش ۳ ماه ایران نبودم یه زنگ نزدن بهم که بگن مردی زنده ای چطوری حتی یه پیام خیلی ناراحت شدم ازشون.حالا بعضیا میان میگن خواهرشوهر بازی در نیاراز این حرفا.ولی واقعا من و مامانم هیچکدوممون کلا هیچ دخالتی تو زندگیشون نمیکنیمو تاحالاهم نکردیم هیچ دلخوریم بینمون نبوده ولی خوب از وقتی زن گرفتن انگار مارو فراموش کردن بعضی وقتا یادم میاد چقد ذوق ازدواجشونو عروسیشون کردم.الان زورم میگیره میگم والا پسر هیچی نیس قربون دختر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم تک دخترم واخری م..دوتادااداش متاهل دارم. زنگ ک بمن نمیزنن وفقط ب مادرم اینابزنگن احوالمو مب ...
ینی من میخام داداشم یه بار احوالمو بپرسه توقعم خیلی زیاده؟مگه من توقع کمک مالی ازشون دارم یا توقع دارم هرسری میان با دست پر بیان.بخدا تاحالا هزارتومنم هدیه برامن نخریدن منم اصلا توقع ندارم.انشالله خدا سلامتی بده به داداشام.ولی خب خیلی بی معرفتن
بعد همین عروسا میان تاپیک میزنن که هر هفته خواهرشوهرم زنگ میزنه به شوهرم میخوام قطع رابطه کنم😐😐😐
من با اینکه شوهرم نیستش ولی همیشه به خواهراش زنگمیزنه تصویری پیام میده بهشون خیلی باهاشون در ارتباطه والا تاحالا دخالت نکردم ک نبایددبهشون پیام بدی.یه بارم سر چیز دیگه بحثمون بود برا اونسوء تفاهم پیش اومد فک کرد منمیگم باهاشون قعط رابطه کن بعد منو دعوا کرد ک به تو رلطی نداره من باخواهرم حرف میزنمو اینا.منظورم اینکه همیشه سراغ خواهراشو میگیره.ولی خب داداشای من هیج ارتباطی باهام ندارن نمیدونم چرا تاحالاهم دخالتی نداشتم تو زندکیاشون
آره ..ازرفتاراش مشخصه ..وقتی باداداشم دوکلمه حرف بزنم اخماش میره توهم و باد میکنه
مثلا فک میکنه شما با داداشتون حرف زدین ازش توقع پولی چیزی دارین.چ ادمای پیدا میشنااصلا یه ذره فک نمیکنن که ایشون اول داداش شما بوده بعد شده شوهر اوشون
خوبه والا ینی یه احوال پرسی با خواهر توقع بیجا حساب میشه واسه شماوعروسا.والامن درک نمیکنم اینای ک می ...
ینی من خواهر نیستم فقط عروسم
عزیز من همه گرفتارن خب درک کنیم
اینقدی ک من ب خواهرشوهرم زنگ میزنم و باهم رفتو امد میکنیم با مامانش نمیکنه چ ربطی ب عروس و این چیزا داره
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
این درسته اقایون مشغله فکریشون زیاده.ولی خوب ماهی یه بار زنگ زدن به خواهرشون احوالی پرسیدن تو وقتای ...
خب اصلا یادشون نیست که بخوان زنگ بزنن
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏